تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

کنایه هاشمی‌طبا به قالیباف و مصوبه مجلس: کشور را گاز انبری محاصره کردند

نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم با اشاره به طرح اقدام راهبردی برای مقابله با تحریم ها گفت: اگر رییس جمهور بودم، طرح مجلس را عملیاتی نمی‌کردم.

کد خبر: ۷۷۱۲۸
۱۱:۵۲ - ۱۴ آذر ۱۳۹۹
کنایه هاشمی‌طبا به قالیباف و مصوبه مجلس: کشور را گاز انبری محاصره کردند
 
دیدارنیوز - «سید مصطفی هاشمی طبا»، نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم در رابطه با طرح مجلس "مبنی بر خروج از برجام" گفت: اطلاعی از انگیزه سیاسی طراحان این طرح ندارم، اما طبق حرف، ‌نطق و شعارهای نمایندگان می توان اینگونه گفت که نمایندگان و مجموعه اصولگرایان، به دنبال این هستند تا دولت را از برجام بیرون بیندازند و آن را به نام خود بزنند. بارها آقایان قالیباف، باهنر، ولایتی و سایر مقامات کشور مطرح کرده اند، مسئله مذاکره و برجام یک امر ملی و در سطح بالای مقامات مملکتی است، آقایان در مجلس قصدشان این است که بگویند کسی غیر از ما در مقام بالای مملکتی، حق تصمیم گیری ندارد، در حالیکه همه این تصمیمات در سطوح بالا چکش کاری می شود. البته این طرح هم در بین مقامات عالی رتبه مورد بحث قرار خواهد گرفت.

او ادامه داد: راهی که دوستان در مجلس انتخاب کردند، به قفل شدن مسایل مملکت می‌انجامد و نهایتا اگر قطعنامه های جدیدی علیه ایران صادر شود، مصوبات شورای امنیت به صورت فراگیر، جهانی می شود که در نهایت، ایران را به یک کشور منزوی تبدیل می کند و باید هزینه های زیادی پرداخت کنیم در حالیکه، چیز زیادی هم عاید کشور نمی‌شود.

هاشمی طبا گفت: باید بدانیم که در دنیا می خواهیم زندگی کنیم یا نه، اگر بنا داریم همانند کره شمالی باشیم که بحث دیگری است. رهبری همواره مطرح کردند که مراوادت بین المللی کشور باید پابرجا باشد. کشور را گاز انبری محاصره کردند. اسراییل در آذربایجان، کردستان و خلیج فارس حضور دارد ایران حتی یک میوه هم نمی تواند به امارات صادر کند و به نوعی با این طرح، کشور را در گاز انبر مضاعف قرار می دهیم.

این فعال سیاسی با اشاره به به طرح مجلس بیان کرد: طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها حتی به نفع خود اصولگرایان هم نیست، یک حرکت عبث و بیهوده ای است، اگر در انتخابات۱۴۰۰ یک رییس جمهور مورد تایید مجلس انقلابی بر سر کار بیاید، می خواهد چکار کند آیا بنای جنگ دارد؟! قطعا این طور نیست جنگ به ضرر همه است. هر رییس‌جمهوری با هر دیدگاهی از جنگ اجتناب می کند زیرا همه در جنگ، آسیب‌پذیر هستند. اینگونه نیست که فقط امارات آسیب پذیر باشد. همیشه گفته ایم، قدرت کشور بازدارندگی است اینکه تصور کنیم ایران اگر بزند آنها اقدامی نخواهند کرد، تصور واهی است و مانند زمان فتحعلی شاه و ماجرای سید مجاهد می شود که کشور را مجبور کرد تا به روسیه حمله کند و نهایتا به قرارداد ترکمنچای انجامید، یک رییس جمهور نمی تواند اینگونه فکر کند. با این طرح کشور در آینده باید امتیازات بسیاری بدهد.

او در پاسخ به این سوال که اگر رییس جمهور بودید این طرح را عملیاتی می کردید، گفت: اگر رییس جمهور بودم به این طرح عمل نمی کردم ولو اینکه دادگاهی شوم و به خلع من بینجامد و به زندان بروم، شجاعت این را داشتم که این طرح را عملیاتی نکنم و مجازات آن را به جان می خریدم.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان