تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

واکنش ترامپ به رد پیشنهادش برای دیدار با روحانی

رئیس‌جمهوری آمریکا گفت که در صورتی‌که مقام‌های ایران بخواهند، با آنها دیدار خواهد کرد وگرنه این موضوع برای او اهمیت زیادی ندارد.

کد خبر: ۷۶۴۸
۰۹:۵۴ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا در پاسخ به این پرسش خبرگزاری رویترز که واکنش شما به رد پیشنهادتان برای دیدار بدون پیش‌شرط با «حسن روحانی» رئیس‌جمهوری ایران توسط مقام‌های این کشور چیست؟ گفت: «اگر آنها بخواهند ملاقات کنند، مشکلی نیست وگرنه در بند آن نیستم آیا آنها با من دیدار می‌کنند یا نه».

ترامپ که آمریکا را از توافق هسته‌ای با ایران (برجام) خارج کرده و تحریم‌ها مربوطه را علیه ایران بازگردانده است، در هفته‌های اخیر برای مذاکره با ایران، حتی بدون پیش‌شرط، اعلام آمادگی کرده است.

رئیس‌جمهوری آمریکا گفته بود: «هیچ شرطی وجود ندارد. اگر آنها بخواهند ملاقات کنند، ما هم ملاقات می‌کنیم. این هم برای کشور خوب است، هم برای آنها، هم برای ما و هم برای جهان».

وی دو روز بعد گفت: «احساس من این است که آنها به زودی با ما صحبت خواهند کرد. شاید هم نه، اما این هم عیبی ندارد».
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی