تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...

پیشنهاد افزایش پلکانی حقوق کارگران در سال

یک کارشناس حوزه کار می گوید:سیاست تعیین دستمزد باید به شکلی پیش برود که حقوق ها افزایش پلکانی داشته باشند و دستمزد کارگران بر مبنای محاسبه تورم سبد معیشت آنها تعیین شود.

کد خبر: ۷۶۰۴۲
۱۰:۱۶ - ۲۹ آبان ۱۳۹۹
پیشنهاد افزایش پلکانی حقوق کارگران در سال
 
دیدارنیوز - حمید نجف با تاکید بر لزوم افزایش دو مرحله ای دستمزد کارگران در سال اظهار کرد: برای خنثی کردن آثار مخرب رشد هزینه ها بر معیشت خانوارهای کارگری لازم است در نیمه دوم سال هم افزایش مزد داشته باشیم چون قدرت خرید کارگران بیش از هر زمان تحت تاثیر نوسان نرخ ارز و رشد هزینه ها کاهش یافته است.

وی ادامه داد: اگر امسال تمایلی به افزایش دستمزد در نیمه دوم سال نشان ندادیم، دست کم باید از محل تغییر قیمت بنزین یا هدفمندی یارانه ها سبد کالای غذایی به کارگران و خانوارهای نیازمند اختصاص بدهیم. خوشبختانه این اقدام از سوی دولت در پیش گرفته شده و قرار است در چند مرحله بسته معیشتی به افراد فاقد درآمد ثابت و خانواده های نیازمند داده شود.

این کارشناس حوزه کار با بیان اینکه زمانی می توان یک بار در سال دستمزد را تعیین کرد که از ثبات اقتصادی اطمینان داشته باشیم، گفت: ما اسفند هر سال برای دستمزد سال آینده کارگران تصمیم می گیریم بدون آنکه بتوانیم اتفاقات و وقایع اقتصادی سال بعد را پیش بینی کنیم.

نجف افزایش پلکانی دستمزد کارگران را مورد تاکید قرار داد و گفت: سیاست تعیین دستمزد باید به شکلی پیش برود که حقوق کارگران افزایش پلکانی داشته باشد و دستمزد بر مبنای محاسبه تورم سبد معیشت آنها تعیین شود.

این کارشناس حوزه کار گفت: در سال جاری قیمت محصولات کارفرمایان تحت تاثیر نوسان نرخ ارز چند نوبت افزایش پیدا کرد. کارفرما سود برد و توانست درآمد سرشاری به دست آورد اما سهم کارگر از افزایش درآمد کارفرما چقدر بود؟ طبعا در چنین شرایطی منطقی نیست که یک بار برای کارگران دستمزد تعیین کنیم ولی کارفرمایان چند مرحله در طول سال افزایش قیمت محصول داشته باشند لذا دولت باید کارفرمایان را ملزم کند که از محل سود تولید سهمی برای کارگران در نظر بگیرند.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی