تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

فوت و فن‌های درست کردن پاستیل خانگی

در گزارش زیر طرز تهیه پاستیل خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

کد خبر: ۷۴۲۸۱
۱۳:۰۲ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ پاستیل یکی از محبوب‌ترین تنقلات برای بچه‌ها و البته اغراق نیست اگر بگوییم بیشتر برای بزرگتر‌هاست. پاستیل را در طعم‌ها و شکل‌های مختلف می‌توانید به صورت فله یا بسته‌ای از بازار و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها تهیه کنید، اما خبر خوب این است که درست کردن پاستیل خانگی هم کار بسیار ساده‌ای است. شما می‌توانید پاستیل خانگی را به راحتی در انواع طعم‌ها از نوشابه‌ای گرفته تا میوه‌ای و … درست کنید. برای درست کردن پاستیل خانگی هم می‌توانید از گلوکز استفاده کنید و هم گلوکز را حذف کنید. طرز تهیه پاستیل خانگی در طعم‌های مختلف با پودر ژله و بدون گلوکز یا با گلوکز را در ادامه بخوانید.
 
مواد لازم
 
پودر ژله: ۱ بسته (با طعم دلخواه خودتان)
 
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
 
گلوکز: ۲ قاشق غذاخوری
 
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
 
آب سرد: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار
 
طرز تهیه
 
طرز تهیه پاستیل خانگی در طعم‌های مختلف با پودر ژله و بدون گلوکز
 
برای درست کردن پاستیل خانگی ابتدا باید پودر ژله، ژلاتین و آب سرد را با هم مخلوط کنید. وقتی که ژلاتین و پودر ژله کاملا در آب سرد حل شدند شکر و گلوکز را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
 
مخلوط به دست آمده را به روش بنماری روی بخاری کتری یا سماور قرار دهید و مرتب هم بزنید تا رنگ ژله شفاف شود و کف سفیدی روی آن تشکیل شود. حتما این کف سفید از روی ژله بردارید تا رنگ پاستیل‌ها را کدر نکند. وقتی که مایه پاستیل یکدست و روان شد آن را از روی حرارت بردارید.
بهتر است پاستیل را با قالب سیلیکونی درست کنید. برای این کار کف و دیواره‌های قالب سیلیکونی را با کمی روغن مایع چرب کنید و مایه ژله‌ای پاستیل را در قالب‌های سیلیکونی بریزید. قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال و سپس ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید.
 
سپس پاستیل‌ها را از قالب سیلیکونی جدا کنید. اگر قالب را کمی چرب کرده باشید پاستیل به راحتی از قالب جدا می‌شوند. ممکن است در ابتدا پاستیل‌ها کمی چسبناک باشند، اما اگر به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید دقیقا پاستیل بازاری خواهید داشت.
 
فوت و فن‌های طرز درست کردن پاستیل خانگی
 
*به مایه پاستیل می‌توانید گلوکز اضافه نکنید، اما در آن صورت نباید انتظار یک پاستیل حرفه‌ای داشته باشید. گلوکز باعث حالت کشسانی پاستیل می‌شود و حتما باید اضافه شود. اگر می‌خواهید پاستیل بدون گلوکز درست کنید باید به همان میزان عسل اضافه کنید که البته باز هم آن حالت کشسانی را به پاستیل نمی‌دهد.
 
*پاستیل خانگی را در ظرف درب‌دار به مدت یک ماه می‌توانید در یخچال نگهداری کنید.
 
*برای درست کردن پاستیل نوشابه‌ای، پاستیل با آب پرتقال یا پاستیل ترش با آب لیموترش می‌توانید به جای پودر ژله از این نوشابه، آب پرتقال یا آب لیموترش یا هر میوه ترش دیگری مثل انواع توت و بری و آب انار یا آب آلبالو استفاده کنید. در این صورت باید مقدار بیشتری پودر ژلاتین استفاده کنید.
 
*گلوکز مایع و قالب سیلیکونی را از مغازه‌های فروش لوازم قنادی تهیه کنید.
 
 
منبع: مجله کوروش
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی