تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

شاه اردن با اجرای معامله قرن مخالفت کرد

 روزنامه فرا منطقه ای 'رای الیوم' چاپ لندن نوشت: 'عبدالله دوم' شاه اردن در مذاکرات غیر علنی اخیر خود با مقامات آمریکایی تاکید کرده که اجرای هر طرح یا معامله ای در خصوص مساله فلسطین بدون موافقت فلسطینیها محال است.

کد خبر: ۷۰۹۴
۱۳:۵۸ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - شاه اردن در این مذاکرات گفته است که عربستان، مصر یا اردن به صورت جمعی با فردی نمی توانند به اجرای طرح صلح آمریکایی موسوم به 'معامله قرن 'یا هر طرح دیگری در خصوص مساله فلسطین، مادام که نهادهای بزرگ فلسطینیان با آن موافقت نکرده اند، کمکی کنند.

این در حالی است که فلسطینی ها خواستار تشکیل دولت فلسطین به پایتختی قدس شرقی هستند.

به نظر می رسد این موضع شاه اردن موجب نزدیکی دیدگاه وی با 'محمود عباس' رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی شده است.

عبدالله دوم در دیدار با عباس در امان پایتخت اردن گفته بود که درهای ارتباط با دولت آمریکا بسته نمی ماند.

منابع خبری افزودند: موضع شاه اردن در خصوص غیرممکن بودن اجرای هر طرح منطقه ای دارای ارتباط با طرح آمریکایی مذکور، بدون موافقت فلسطین قاطع است.

محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی بارها بر مخالفت خود با طرح آمریکایی موسوم به معامله قرن تاکید کرده است.

وی پس از دیدار با عبدالله دوم شاه اردن در امان گفت: تشکیلات خودگردان و اردن معامله قرن را نمی پذیرند. گفت و گوهای ما همچنین درباره آشتی فلسطینی - فلسطینی بود.

عباس افزود: همکاری و هماهنگی متقابل با اردن درباره مسایل مهم از جمله آشتی فلسطینی و روابط دوجانبه اهمیت دارد.
طرح ضد فلسطینی معامله قرن شامل انضمام کامل قدس به رژیم صهیونیستی، انضمام شهرک های موجود در کرانه باختری به این رژیم، نابودی کامل حق بازگشت آوارگان فلسطینی و دادن منطقه 'ابودیس' به عنوان پایتخت کشور فلسطین است.

این طرح با واکنش های شدیدی از سوی مسلمانان و فلسطینیان روبه رو شده و تنش ها و درگیری ها با نظامیان اسرائیلی را در فلسطین از جمله نوار غزه افزایش داده است.

بسیاری از تحلیلگران منطقه غرب آسیا نیز معتقدند، معامله قرن مانند دیگر توافق نامه های صلح در ارتباط با فلسطین اشغالی قبل از تولد مرده است چرا که حق و حقوق مردم مظلوم فلسطین در آن رعایت نشده و آنان با وجود گذشت 70 سال از اشغال فلسطین بر بازپس گیری حق خود تاکید دارند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی