تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
نتانیاهو چطور به آمریکا رسید؟

سفر طولانی «بی‌بی» برای فرار از بازداشت

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل که بابت حملات وحشیانه و ویرانی شدید در غزه به عنوان یک جنایتکار شناخته می‌شود و حکم بازداشت بین‌المللی دارد، برای سفر به آمریکا مسیری طولانی را طی کرده است.

کد خبر: ۱۸۲۴۸۶
۱۱:۲۴ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴

سفر طولانی «بی‌بی» برای فرار از بازداشت

دیدارنیوز: یک رسانه اسرائیلی امروز اعلام کرد که به دلیل حکم بازداشتی که علیه نخست‌وزیر این رژیم صادر شده، هواپیمای حامل او مجبور شد مسیر طولانی‌تری را برای سفر به واشنگتن طی کند.

در حالی که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل امروز دوشنبه برای دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به واشنگتن سفر کرد، روزنامه عبری «هاآرتص» امروز در این رابطه نوشت: هواپیمای نتانیاهو به دلیل حکم بازداشتی که علیه او صادر شده، محبور شد مسافت طولانی‌تری را طی کند.

هاآرتص در این رابطه نوشت: هواپیمای حامل نتانیاهو در سفر خود از بوداپست، پایتخت مجارستان به مقصد واشنگتن مسیر هوایی نزدیک به ۴۰۰ کیلومتر را طی کرد تا از پرواز در آسمان کشور‌هایی که قصد اجرای حکم بازداشت نتانیاهو صادر شده از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی را داشتند، خودداری کند.

قرار است امروز نتانیاهو در واشنگتن با ترامپ دیدار کند، موضوع این دیدار اعلام نشده، اما نتانیاهو پیش از این از عوارض گمرکی آمریکا، ایران و بازگرداندن اسرای صهیونیست از غزه صحبت کرده بود.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هدف از این سفر و دیدار با ترامپ را بررسی مساله بازگرداندن اسرای صهیونیست از غزه و تکمیل آنچه او «پیروزی» توصیف کرد، اعلام کرد.

روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» نوشت: ترامپ ساعت ۶ عصر به وقت گرینویچ به استقبال نتانیاهو خواهد رفت.

این روزنامه عبری در ادامه به نقل از برخی منابع نوشت: در دیدار آن‌ها «استیو ویتکاف» فرستاده آمریکا به خاورمیانه نیز حضور خواهد داشت.

منابع اعلام کردند نتانیاهو امروز زودتر از برنامه‌ریزی انجام شده وارد آمریکا شده است.

نتانیاهو در آستانه سفر به واشنگتن به خبرنگاران گفت: «به دعوت رئیس‌جمهور ترامپ عازم آمریکا هستم تا درباره اسیران، تکمیل پیروزی در غزه و همچنین تعرفه‌هایی که بر اسرائیل نیز اعمال شده، گفتگو کنیم. امیدوارم بتوانم در این زمینه کمک‌کننده باشم.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی