تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

ضرورت داشتن کارت صلاحیت برای معلمان مدارس غیر دولتی

رئیس سازمان مدارس غیر دولتی کشور گفت:از امسال معلمان دوره ابتدایی مدارس غیردولتی باید دارای کارت صلاحیت باشند و این طرح از سال آینده در مدارس دوره‌های متوسطه اول و دوم نیز اجرا می‌شود.

کد خبر: ۶۲۹۹
۱۱:۰۷ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز ـ زینی وند،رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر‌دولتی از تشکیل کارگروه توسعه متوازن در این سازمان خبر داد که بر صدور مجوز و تعداد مدارس غیردولتی در مناطق نظارت می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، مجتبی زینی‌وند در نشست تخصصی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان گیلان، مدیرکل آموزش و پرورش استان، اعضای شورای هماهنگی موسسان غیردولتی و اعضای شورای نظارت بر مراکز و مدارس غیردولتی این استان، به فعالیت‌هایی که در شوراهای آموزش ‌و پرورش انجام شده است، اشاره کرد و گفت:
 
شوراهای آموزش‌ و پرورش فرصتی است که می‌توانند از مشارکت‌های مردمی به ‌عنوان یک سرمایه اجتماعی در کنار آموزش ‌و پرورش صیانت کنند و ظرفیت ارزشمندی هستند که می‌توانند در موضوعات مختلفی گره‌گشا و راه‌گشا باشند و براساس دستور وزیر آموزش‌ و پرورش کارگروه تخصصی شوراها فعال‌تر می‌شوند.
 
 او ادامه داد: «با وجود خدمات خوب مدارس و مراکز غیردولتی، همواره این مدارس با انتقادهایی روبه‌رو بوده‌اند، مدارس غیردولتی باعث بالندگی آموزش و پرورش شده است و باید همه متولیان تعلیم و تربیت زمینه جلب رضایت مخاطبان، افزایش کیفیت و اصلاح روندهای مدارس غیردولتی را فراهم کنند.»

رئیس سازمان مدارس غیر دولتی کشور گفت: «از امسال معلمان دوره ابتدایی مدارس غیردولتی باید دارای کارت صلاحیت باشند و این طرح از سال آینده در مدارس دوره‌های متوسطه اول و دوم نیز اجرا می‌شود.»

زینی‌وند با معرفی پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان مدارس غیردولتی افزود: «سامانه‌های صدور مجوز راه‌اندازی، شهریه مدارس غیردولتی، نظارت بر عملکرد مدارس، طرح خرید خدمات و پیش‌دبستانی در پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز طراحی و راه‌اندازی شده است که والدین، دانش‌آموزان و کارشناسان با ورود به این سامانه‌ها می‌توانند پیگیر امور خود باشند.»

او به سامانه شهریه مدارس غیردولتی اشاره کرد و گفت: «در بحث تعیین شهریه همه مراحل در قالب الکترونیکی طراحی‌شده است و از زمان ورود اطلاعات از سوی مؤسسان تا بررسی اطلاعات در شورای منطقه و استان و اعلام میزان شهریه، همه امور در سامانه انجام می‌شود.»

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی ادامه داد: «کارگروه توسعه متوازن تشکیل‌شده است که بر صدور مجوز و تعداد مدارس غیردولتی در مناطق نظارت می‌کند و اگر منطقه‌ای اعلام کند از حیث تعداد مدارس غیردولتی اشباع‌ شده است، موضوع بررسی و اعلام نظر می‌شود. طبق برنامه ششم توسعه، آموزش‌وپرورش موظف به برخورداری از ۱۵درصد مدارس غیردولتی در کشور است.»

زینی‌وند به صدور مجوز مراکز پیش‌دبستانی هم اشاره کرد و گفت: «بر‌اساس قانون مصوب مجلس تنها نهاد صادرکننده مجوز مرکز پیش‌دبستانی آموزش ‌و پرورش است که براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی آموزش ‌و پرورش در دو شکل مراکز پیش‌دبستانی دولتی با مشارکت‌های مردمی و مراکز پیش‌دبستانی غیردولتی می‌تواند مجوز صادر کند.»

مجتبی زینی‌وند رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر‌دولتی نهاد صادرکننده مجوز پیش‌دبستانی آموزش‌وپرورش

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی