تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
نماینده مردم رشت در مجلس:

تنش سالیانه در بازار خودرو، نتیجه رفتار دلالان است

News Image Lead

نماینده مردم رشت در مجلس گفت: دلالان که در قدرت نفوذ دارند شرایط را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به گونه‌ای رقم می‌زنند تا در هر سال یک بار ما شاهد تنش در بازار خودرو باشیم.

کد خبر: ۶۲۵۸۱
۰۹:۵۸ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۹

دیدارنیوز- جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط پیش آمده در بازار خودرو گفت: آشفتگی‌هایی که امروز در بازار خودرو شاهد آن هستیم نتیجه ضعف در سیستم مدیریتی است که بازار خودرو را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دچار تنش می‌کند.

 

وی افزود: از سوی دیگر دلالان که در قدرت نفوذ دارند شرایط را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به گونه‌ای رقم می‌زنند تا در هر سال یک بار ما شاهد چنین تنش‌هایی در بازار خودرو باشیم.

 

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: تعدادی از افراد از این افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو سود می‌برند و ما همان طور که گفتم هر سال یک بار شاهد این تنش‌ها و افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو هستیم.

 

کوچکی نژاد خاطرنشان کرد: چه در بازار خودرو، چه بازار مسکن و چه بازار گوشی تلفن همراه ما دچار بحران هستیم. اجاره‌بهای مسکن بسیار بالاست و مردم شدیدا گرفتارند.

 

وی افزود: امروز وضعیتی در کشور پیش آمده که ما درگیر بحران‌های مختلف و به نوعی شاهد بحران در بحران در کشور هستیم. بحران بیکاری، بحران مسکن و بحران خودرو امروز به مردم فشار می‌آورد.

 

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: متأسفانه دولت هم برنامه و انگیزه‌ای برای کنترل این وضعیت ندارد و این وضعیت این معنا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به ذهن متبادر می‌سازد که شاید بعضی‌ها در دولت عمدا به بحث اصلاح امور و کنترل شرایط ورود پیدا نمی‌کنند و همگام با خارجی‌ها تلاش دارند تا اتفاق دیگری در کشور بیفتد تا بحث مذاکره و سازش را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شاهد باشیم.

منبع:فارس

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها