تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

تلاش در جهت بهبود شکاف بین نسلی

مطالبات و مشکلات دختران دهه هشتاد، باید در برنامه‌ریزی‌های دفتر امور زنان آموزش و پرورش لحاظ شود.

کد خبر: ۵۹۷۴
۱۳:۲۳ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز ـ مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش از تلاش این دفتر برای بررسی نیازها و چالش‌های دختران دهه هشتاد و لحاظ کردن آنها در برنامه‌ریزی دفتر امور زنان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش، فرحناز مینایی‌پور در اولین نشست هم‌اندیشی دختران دهه هشتاد با عنوان «بررسی نیازها، چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌روی دختران دهه هشتاد» گفت: «هدف از برگزاری این نشست دریافت انتظارات، ایده‌ها و طرح‌های دختران دهه هشتاد برای لحاظ کردن آنها در برنامه‌ریزی‌های آینده است.»

او افزود: «برگزاری این هم‌اندیشی برای اولین بار در چند سال اخیر جای امیدواری دارد و مطمئنا موضوع زنان و به ویژه دختران یکی از رسالت‌ها و ماموریت‌های اصلی دفتر زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش است.»

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: «ما به دنبال ترویج گفتمان بین‌نسلی هستیم تا بتوانیم درک درست و دقیقی از انتظارات این دختران داشته باشیم و با بررسی نیازها و چالش‌های آنها به فرصت‌های پیش‌رویشان توجه داشته و آینده‌ایی روشن‌تر را برای این دختران رقم بزنیم.»

در این نشست که با حضور 30 نفر از دختران مناطق مختلف آموزش و پرورش شهر تهران به شکل پایلوت برگزار شد، دختران در ابتدا به دو کارگروه تخصصی تقسیم شدند و در هر کارگروه با هدایت و تسهیل‌گری کارشناسان نظرات و دیدگاه‌های خود را ارائه کردند.

دختران صدای دختران خواسته‌های خود را به گوش مسئولان برسانند

کبری روشن‌فکر، رئیس گروه مطالعات زنان دانشگاه تربیت‌مدرس نیز که یکی از مهمانان این نشست بود در ادامه با تعریف کلید واژه‌هایی چون پساکنکور و پسااشتغال گفت: «دختران امروز باید از چنین فرصت‌های به وجود آمده نهایت استفاده را ببرند تا بتوانند صدای خواسته‌ها و انتظارات خود را به گوش مسئولان جامعه و کشور برسانند.»

براساس اعلام دفتر اموز زنان وزارت آموزش و پرورش برگزاری این نشست‌ها به شکل مستمر تا رسیدن به نتیجه نهایی در ماه‌های آینده ادامه خواهد داشت.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی