تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

استاندار تهران: تخلفات انتخاباتی در تهران بسیار محدود بوده است

استاندار تهران، تخلفات انتخاباتی در این استان را بسیار معدود و محدود عنوان کرد.

کد خبر: ۵۲۶۳۴
۱۰:۱۰ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه همایش آموزش مسئولان انتظامی شعب اخذ رأی که صبح امروز در محل ستاد فاتب برگزار شد با حضور در جمع خبرنگاران گفت: هدف از این همایش که با ابتکار پلیس پایتخت برگزار شده است این است که همه افراد و دست‌اندرکاران امنیت و آرامش شعبات اخذ رأی در مورد تکالیف و وظایف خود توجیح شوند که دستاوردهای خوبی هم داشت.

بندپی با بیان اینکه کمتر از 48 ساعت دیگر یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و میان دوره پنجمین مجلس خبرگان رهبری در تهران برگزار خواهد شد، تصریح کرد: این دو انتخابات از اهمیت بسیار بالایی برخوردارند و با توجه به ویژگی کلانشهر تهران، تمام اقدامات امنیتی، مراقبتی و انتظامی با محوریت نیروی انتظامی انجام می‌شود. در استان تهران نیز نیروی انتظامی و بسیج مسئولیت تامین امنیت را بر عهده دارد.

وی با اشاره به شمار کاندیداهایی که در سطح استان تهران با یکدیگر رقابت می‌کنند، گفت‌: 1335 کاندیدا در این دوره در سطح استان تهران با هم رقابت خواهند کرد که تمام تلاش ما برگزاری این رقابت در امنیت و آرامش کامل است.

استاندار تهران دو راهبرد را برای این انتخابات اعلام کرد و گفت: اولین راهبرد ما باید فراهم کردن امکان حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رأی باشد؛ چرا که این حضور سبب قوی‌تر شدن کشور و ملت در عرصه‌ی سیاست  داخلی و خارجی خواهد شد.

بندپی افزود: خوشبختانه با توجه به حضور کاندیداهای مختلف و فعالیت‌های نزدیک به 13 ائتلاف شرایطی وجود دارد که افراد می‌توانند کاندیدای مورد نظرشان را انتخاب کنند.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که چه تعداد از نامزدهای انتخابات مجلس در استان تهران انصراف دادند گفت: طبق آخرین آمار 42 نفر از نامزدها در استان تهران انصراف دادند.

استاندار تهران همچنین درباره‌ی تخلفات انتخاباتی نیز گفت: تخلفات انتخاباتی در استان تهران بسیار محدود و معدود بوده است. در دو شهر اطراف استان تهران نیز گزارش‌هایی از درگیری میان طرفداران کاندیداها به ما رسیده و به جز این موارد تاکنون مورد خاص دیگری نبوده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير