تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

استاندار تهران: تخلفات انتخاباتی در تهران بسیار محدود بوده است

استاندار تهران، تخلفات انتخاباتی در این استان را بسیار معدود و محدود عنوان کرد.

کد خبر: ۵۲۶۳۴
۱۰:۱۰ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه همایش آموزش مسئولان انتظامی شعب اخذ رأی که صبح امروز در محل ستاد فاتب برگزار شد با حضور در جمع خبرنگاران گفت: هدف از این همایش که با ابتکار پلیس پایتخت برگزار شده است این است که همه افراد و دست‌اندرکاران امنیت و آرامش شعبات اخذ رأی در مورد تکالیف و وظایف خود توجیح شوند که دستاوردهای خوبی هم داشت.

بندپی با بیان اینکه کمتر از 48 ساعت دیگر یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و میان دوره پنجمین مجلس خبرگان رهبری در تهران برگزار خواهد شد، تصریح کرد: این دو انتخابات از اهمیت بسیار بالایی برخوردارند و با توجه به ویژگی کلانشهر تهران، تمام اقدامات امنیتی، مراقبتی و انتظامی با محوریت نیروی انتظامی انجام می‌شود. در استان تهران نیز نیروی انتظامی و بسیج مسئولیت تامین امنیت را بر عهده دارد.

وی با اشاره به شمار کاندیداهایی که در سطح استان تهران با یکدیگر رقابت می‌کنند، گفت‌: 1335 کاندیدا در این دوره در سطح استان تهران با هم رقابت خواهند کرد که تمام تلاش ما برگزاری این رقابت در امنیت و آرامش کامل است.

استاندار تهران دو راهبرد را برای این انتخابات اعلام کرد و گفت: اولین راهبرد ما باید فراهم کردن امکان حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رأی باشد؛ چرا که این حضور سبب قوی‌تر شدن کشور و ملت در عرصه‌ی سیاست  داخلی و خارجی خواهد شد.

بندپی افزود: خوشبختانه با توجه به حضور کاندیداهای مختلف و فعالیت‌های نزدیک به 13 ائتلاف شرایطی وجود دارد که افراد می‌توانند کاندیدای مورد نظرشان را انتخاب کنند.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که چه تعداد از نامزدهای انتخابات مجلس در استان تهران انصراف دادند گفت: طبق آخرین آمار 42 نفر از نامزدها در استان تهران انصراف دادند.

استاندار تهران همچنین درباره‌ی تخلفات انتخاباتی نیز گفت: تخلفات انتخاباتی در استان تهران بسیار محدود و معدود بوده است. در دو شهر اطراف استان تهران نیز گزارش‌هایی از درگیری میان طرفداران کاندیداها به ما رسیده و به جز این موارد تاکنون مورد خاص دیگری نبوده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر