تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

نماینده کهنوج در مجلس: هر کس ترامپ را بکشد سه میلیون دلار جایزه نقدی می‌گیرد

نماینده مردم کهنوج در مجلس با بیان اینکه «اگر همه کرمانی‌ها در راه حاج قاسم شهید شوند، ابایی ندارند»، گفت: به نیابت از مردم کرمان برای هر کس که ترامپ را به قتل برساند سه میلیون دلار جایزه نقدی می‌دهیم.

کد خبر: ۴۹۷۰۲
۱۲:۵۲ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - احمد حمزه در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود اظهار کرد: از مقام معظم رهبری می‌خواهم که جانباختگان حادثه کرمان را مثل شهدای هواپیمای اوکراینی در زمره شهدا قرار دهند. آمریکا در جنایتی هولناک و با نقض قوانین بین‌الملل حاج قاسم را به شهادت رساند آن هم به بهانه واهی پیشگیری از جنگ و کشته شدن آمریکایی‌ها.

این عضو هیأت رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس خطاب به سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: شما نباید با گلوله یا ترکشی ناشناس به شهادت می‌رسیدید، باید همان گونه که خودت می‌خواستی تمام ذرات جسمت درگیر شهادت بشوند که شد. تو باید به دست بدبخت‌ترین انسان به شهادت می‌رسیدی تا همه آزادگان عالم برایت بسوزند که سوختند.

نماینده مردم کهنوج در مجلس با اشاره به تشییع باشکوه پیکر حاج قاسم سلیمانی گفت: این تشییع باشکوه نشان داد که آزادگان عالم در قلب و جان مردم جای دارند. کدام نظامی را می‌توان در عالم پیدا کرد که چنین جایگاه عظیمی در نزد مردم داشته باشد.

وی خطاب به رئیس جمهور آمریکا گفت: شهید قاسم سلیمانی خطرناک‌تر از حاج قاسم است. این را خواهی چشید. اگر حمله پیشدستانه را در قوانین بین‌المللی مجاز بدانید، آیا سفارتخانه‌های شما در منطقه امن خواهند بود؟ مگر نه اینکه سفارتخانه‌های شما محل توطئه برای قتل مردم بی‌گناه ما است، آیا مجاز به انهدام آن‌ها هستیم؟ آیا پایگاه‌ها و مراکز نظامی شما در منطقه برای خیرخواهی مستقر هستند یا برای ضربه به ملت‌ها؟

نماینده کهنوج افزود: آیا مجاز می‌دانید که در حمله‌ای پیشگیرانه همه پایگاه‌های شما را منهدم کنیم؟ آیا شما که هواپیمای غیرنظامی ما را مورد حمله قرار می‌دهید نمی‌دانید که روزانه ده‌ها فروند از هواپیماهای مسافربری شما از کنار مرزهای ما عبور می‌کنند که بعضا فرماندهان تروریستی شما را جابه‌جا می‌کنند؟

این عضو فراکسیون مستقلین مجلس با بیان اینکه «اگر امروز جنگ‌افزار هسته‌ای داشتیم از تهدید مصون بودیم» گفت: حال که اروپا از تعهدات خود سر باز زده است پیشنهاد می‌کنم هر چه سریع‌تر از NPT خارج شده و انفجارهای شکاف و جوش هسته‌ای را انجام دهیم و به دنیا اعلام کنیم که به باشگاه قدرت‌های هسته‌ای پیوسته‌ایم.

این عضو هیأت رئیسه کمیسیون بهداشت در مجلس داشتن جنگ افزار هسته‌ای را مصونیت‌آفرین عنوان کرد و گفت: باید موشک‌هایی با بُرد زیاد و دارای ظرفیت قابل حمل کلاهک‌های نامتعارف را در دستور کار قرار دهیم. این حق طبیعی ما است.

وی در پایان نطق خود گفت: من به نیابت از مردم کرمان اعلام می‌کنم که همه کرمانی‌ها سرباز حاج قاسم هستند و اگر همه ما شهید شویم هیچ ابایی نداریم. به نیابت از مردم کرمان برای هر کس که ترامپ را به قتل برساند سه میلیون دلار جایزه نقدی می‌دهیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر