تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

انصاری‌فرد: به خاطر حیثیت و آبروی ایران زیر بار بازی در کشور ثالث نمی‌رویم

مدیرعامل پرسپولیس می‌گوید اگر الان با خواسته AFC مبنی بر سلب حق میزبانی تیم‌های ایرانی مخالفت نکنند، زمینه اعمال محرومیت‌ در سایر رشته‌های دیگر فراهم می‌شود.

کد خبر: ۴۹۲۷۲
۱۲:۲۹ - ۲۸ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - محمدحسن انصاری‌فرد بعد از جلسه مدیران باشگاه‌های آسیایی در فدراسیون فوتبال گفت: با وجود اینکه کمیته مسابقات AFC رایی علیه تیم‌های ایرانی صادر کرده که بر اساس آن ما نمی‌توانیم از حق میزبانی خودمان استفاده کنیم، میزبانی در بازی‌های خانگی را حق خودمان می‌دانیم و باید از آن بهره‌مند شویم.

مدیرعامل پرسپولیس با اشاره به مناقشه فوتبالی ایران و عربستان که منجر به سلب حق میزبانی ایران برابر تیم‌های سعودی شد، افزود: چون ما در مساله عربستان کوتاه آمدیم، آنها یک قدم جلو آمدند. باید مقابل این حکم ایستادگی کنیم چون اگر این اتفاقات رخ بدهد، سایر رشته‌های ورزشی ما از طریق کمیته بین المللی المپیک هم محروم می‌شوند.

وی همچنین تاکید کرد: به خاطر حیثیت و آبروی کشورمان زیر بار این موضوع نمی‌رویم و قاطعانه مقابل خواسته AFC می‌ایستیم. کشور ما امن است و حق هوداران خودمان می‌دانیم که از بازی‌های خانگی بهره‌مند شوند و نباید هواداران خودمان را از چنین موضوعی محروم کنیم.

انصاری‌فرد درباره اینکه شرکت نکردن در لیگ قهرمانان آسیا موجب از دست رفتن پاداش‌های AFC به این تیم‌ها می‌شود و حتی جرایم و محرومیت‌هایی را هم به دنبال دارد، گفت: اصلی‌ترین موضوع این است که هواداران باید بازی‌های خانگی را از نزدیک تماشا کنند. از طرفی اگر میزبانی نکنیم، خستگی زیادی برای تیم‌های ما رخ می‌دهد و موجب عدم نتیجه‌گیری تیم‌ها می‌شود.

مدیرعامل پرسپولیس همچنین به ارسال نامه‌ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا اشاره کرد و ادامه داد: ما خواسته خودمان در یک نامه نوشتیم و به این نهاد ارسال کردیم. مصرانه خواستار حق خودمان هستیم چرا که این کار با شعار و حرف‌های فیفا و AFC متطابقت ندارد.

وی درباره حضور تاج در AFC نیز خاطرنشان کرد: باید پیام خودمان را به گوش AFC برسانیم. تاج عضو کمیته اجرایی است و خیلی نفوذ دارد و امیداوریم از این موضوع استفاده کند. تاج نامه‌ای برای کمیته اجرایی نوشت که باید با ایران همکاری کنند و ما را محروم نکنند. امیدواریم کمیته اجرایی با محرومیت ایران مخالفت کند و ما میزبانی را داشته باشیم و هواداران از بازی خانگی بهره ببرند. گر AFC به محرومیت ما بر اساس مسائل سیاسی اصرار دارد، ما زیر بار این موضوع نمی‌رویم.

انصاری‌فرد درباره تبعات شرکت نکردن در لیگ قهرمانان آسیا و احتمال تعلیق فوتبال ایران اظهار کرد: تعلیق فوتبال رخ نمی‌دهد. یا باشگاه ما را جریمه می‌کنند یا ممکن است محرومیت را اعمال کنند. باید دید AFC چه تصمیمی می‌گیرد. مسلم است که نباید زیر بار این قضیه برویم و آن‌ها نباید مباحث سیاسی را وارد موضوع کنند. در حالی که در کشور عربستان، بحرین، عراق و یمن تظاهرات مردمی و جنگ وجود دارد، آن‌ها می‌توانند میزبانی کنند اما ایران که امن‌ترین جای خاورمیانه است را جریمه کردند.

وی درباره توافق با آنتونی استوکس نیز یادآور شد: فعلا در حال مذاکره هستیم. وقتی قرارداد منعقد شد اعلام می‌کنیم. هنوز چیزی تمام نشده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور