تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

سردار برای آخرین بار لباس خادمی امام رضا(ع) به تن کرد

 پیکر مطهر شهدا وارد حرم امام رضا(ع) شده و در جایگاه ویژه قرار گرفته است، جایی که تا به حال شهید سردار سلیمانی لباس خادمی اش را به تن می کرده و به برای آخرین بار به پابوسی امام رضا(ع) آمده است.

کد خبر: ۴۷۵۹۸
۲۱:۰۰ - ۱۵ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - آمده است که بگوید :" خداوندا مرا بپذیر، خداوند عاشق دیدارتم، همان دیداری که موسی را ناتوان از ایستادن و نفس کشیدن نمود؛ الحمدالله رب العالمین، خداوندا مرا پاکیزه بپذیر" این آخرین دست نوشته حاج قاسم سلیمانی چند ساعت قبل از شهادت اش بود.

 حال تمامی صحن و رواق‌های حرم منور رضوی مملو از حضور زائران و مجاورانی شده که برای وداع و بدرقه او آمده اند. مراسم وداع با پیکر سپهبد شهید سلیمانی با مداحی و نوحه‌خوانی مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) همراه شده است.

مردم مشهد در وداع و بدرقه با سردار وطن، حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیداش در خیابان‌های منتهی به حرم مطهر رضوی حضور حماسی و میلیونی را رقم زدند و همین حضور سبب شد مراسمی که باید 2 ساعته به پایان می‌رسید بعد از گذشت 4 ساعت هنوز پایانی برای آن پیش‌بینی نشده است.

همزمانی مراسم تشییع با تاریک شدن هوا سبب شد مردم چراغ های تلفن همراه را روشن کنند، گویی مراسم تشییع سردار سلیمانی ستاره باران شده بود.

به دلیل طولانی شدن مراسم تشییع پیکر پاک شهید سلیمانی در استان خوزستان، مراسم در مشهد با اندکی تاخیر آغاز شد اما مردم مشهد از ابتدای صبح برای استقبال از این کاروان در خیابان های اطراف حرم مطهر رضوی حضور داشتند.

مراسم مشهد مملو از زائران ایرانی و خارجی بوده که در این مراسم تشییع خادم امام رضا (ع) حضور داشتند و با حضورشان برای سردار سلیمانی سنگ تمام گذاشتند تا آنجا که به دلیل جمعیت میلیونی در این مراسم، مراکز رسمی مانند بانک‌ها، درب‌های خود به سوی بانوان حاضر در این مراسم گشوده شد.

مردم تلاش کردند با رساندن خود به خودرو حامل پیکر شهیدان در خیابان امام رضا(ع)، با کشیدن پارچه و یا لباس شان بر پیکر پاک شهدا از آن تبرک جویند و جمعیت برای بدرقه سردار سلیمانی در اطراف خودروی حامل شهدا در حال افزایش است؛ همین عامل سبب کندی حرکت خودروی حامل شهیدان و مردم به سوی حرم مطهر شده است.

"الله اکبر"، "حیدر حیدر"، "ای لشکر صاحب الزمان، آماده ایم آماده"، "یا حسین"،" نه سازش، نه تسلیم، انتقام انتقام" و "می‌کشم می کشم هر آنکه برادرم را کشت" از جمله شعارهای مردم در مراسم تشییع امروز در مشهد بوده است.

 روابط عمومی سپاه نیز اعلام کرد به دلیل استقبال با شکوه مردم مشهد از پیکر شهید سلیمانی و طولانی شدن این مراسم برنامه ساعت 19 در مصلی تهران لغو شده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی