تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...

واکنش باشگاه پرسپولیس به احتمال بازی با لیورپول و آژاکس

باشگاه پرسپولیس به احتمال برگزاری بازی دوستانه این تیم با برخی از تیم‌های مطرح اروپایی در تعطیلات زمستانی واکنش نشان داد.

کد خبر: ۴۴۱۷۵
۱۹:۲۶ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - تیم پرسپولیس برای برپایی اردوی آماده‌سازی در نیم‌فصل به احتمال فراوان اردوی خود را در کشور قطر و در کمپ اسپایر برگزار خواهد کرد.

این زمان برخی از تیم‌های مطرح اروپایی همچون لیورپول، آژاکس و ... در کمپ اسپایر حاضر هستند و تمرینات خود را در این کمپ برگزار می‌کنند. از طرف دیگر برخی از واسطه‌ها پیام‌هایی به باشگاه پرسپولیس داده‌ و اعلام کردند که می‌توانند زمینه بازی دوستانه پرسپولیس مقابل این تیم‌های مطرح را فراهم کنند.

حسین قدوسی مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در این باره اظهار داشت: به دلیل همزمانی اردوی پرسپولیس و برخی از تیم‌های بزرگ اروپایی در کمپ اسپایر این صحبت‌ها مطرح شده اما هنوز احتمال برگزاری اردو در قطر قطعی نشده هر چند که این کشور گزینه اصلی برای اردوی زمستانی است.

وی ادامه داد: در دوره قبلی مدیریت آقای انصاری‌فرد در این باشگاه و با تلاش‌هایی که صورت گرفته تیم بایرن مونیخ با همه ستاره‌هایش از دبی به تهران آمد. آن زمان هزینه برگزاری این بازی حدود 400 میلیون تومان بود که با درآمدزایی توانستیم این هزینه‌ها را پوشش دهیم. برای اولین بار توانستیم برای این بازی از تلویزیون حق پخش بگیریم و مطمئناً اگر برف سنگینی در آن روز نمی‌بارید استادیوم آزادی میزبان 100 هزار هوادار می‌شد اما به دلیل بارش برف حدود 50 هزار تماشاگر به ورزشگاه آمد.

قدوسی افزود: در حال حاضر باشگاه مشکلات مالی زیادی دارد و بخشی از بودجه امسال در گذشته هزینه شده است که این مسأله کار باشگاه را سخت کرده است. باشگاه در صورتی مبادرت به انجام بازی با تیم‌های مطرح می‌کند که این مسأله توجیه اقتصادی داشته باشد. این در حالی است که بنا به برخی مسائل تیم‌های اروپایی خیلی سخت‌تر به تهران می‌آیند. برخی از بازیکنان از فصل گذشته طلبکار هستند و اولویت برای ما پرداخت مطالبات بازیکنان است. اگر هزینه بازی با یک تیم مطرح تأمین شود و بستر توافق با تیمی فراهم باشد، آنگاه با یک تیم مطرح بازی خواهیم کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر