تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

انتقاد نوروزی از عدم استقرار ادارات دولتی در بهارستان و رباط کریم

نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم استقرار ادارات دولتی در بهارستان و رباط کریم اظهار کرد: عدم استقرار ادارات دولتی در شهرستان‌های حوزه انتخابیه موجب شده که ما با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کنیم.

کد خبر: ۴۱۰۴۳
۱۱:۳۹ - ۱۹ آبان ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حسن نوروزی نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس ضمن تبریک به مناسبت هفته وحدت، بیان کرد: سوالی وجود دارد و آن هم این است که علت پیشنهاد استان تهران جنوبی در استان تهران به چه دلیل است؟ از آنجایی که شهرستان‌های ما به خاطر سایه بزرگ استان ۱۴ میلیونی تهران که ۱۷.۵ درصد جمعیت کشور را در خود جای داده مشکلات عدیده‌ای را تحمل می‌کند ما به پیشنهاد این موضوع روی آوردیم.

وی ادامه داد: بهارستان با ۷۵۰ هزار نفر جمعیت و رباط کریم با ۴۵۰ هزار نفر جمعیت به دلیل نبود خیلی از ادارات در این دو منطقه شاهد مشکلات عمیقی است. شهرستان بهارستان هنوز از کمبود اداراتی مانند هلال احمر و سازمان انتقال خون رنج می‌برد. رباط کریم، دادسرا و دادگاه نظامی ندارد. پرند نیز با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت نه فرمانداری دارد و نه بخشداری با این‌که مواد ۹ و ۱۰ قانون شهرهای جدید بر لزوم استقرار ادارات و وزارتخانه‌ها در اینگونه شهرها مانند شهرهای دیگر تاکید دارد، اما هنوز ادارات در این مناطق مستقر نشدند.

نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: شهر جدید پرند با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت که به ۷۰۰ هزار نفر جمعیت افزایش پیدا خواهد کرد و شهر جدید گلبهار با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت در شهرستان چناران هنوز آرامستان و بیمارستان ندارند و متروی آنها با هزینه کرد هزاران میلیارد هنوز راه‌اندازی نشده است. پرند نه فرمانداری دارد و نه بخشداری و گلبهار نیز بخشدار ندارد.

نوروزی عنوان کرد: در بخش چناران ۱۵ روستا و در گلبهار ۴۰ روستا هنوز گاز ندارند و در طرقبه و شاندیز نیز ۱۵ روستا بدین شکل است. در شهرستان چناران نیز ۱۰ روستا و در شهرستان طرقبه و شاندیز چهار روستا جاده آسفالت ندارند. صدها چاه آب شرب مشهد در چناران وجود دارد که شش روستا از آن نه آب شرب دارد و نه کشاورزی. آبفای مشهد نه تنها به حال آب شرب این مناطق ندارد بلکه حتی اجازه نمی‌دهد که پساب به این مناطق سرازیر شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی