تیتر امروز

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 

این صد و هفدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

تکرار ادعاهای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر با تکرارادعایش درباره تورقوزآباد، مدعی شد که آژانس انرژی اتمی در جلسه ویژه‌ای اعلام کرده است که ایران درباره برنامه هسته‌ای‌اش «دروغ می‌گوید».

کد خبر: ۴۰۸۴۴
۱۸:۴۲ - ۱۷ آبان ۱۳۹۸

دیدارنیوز - بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در یک رشته پیام توییتری که در صفحه رسمی توییتر او منتشر شده است، ادعاهایش درباره آن‌چه جنبه مخفی نظامی در برنامه هسته‌ای ایران می‌خواندرا تکرار کرده و گفت: یک سال پیش در سازمان ملل از طرح مخفیانه ایران برای توسعه سلاح هسته‌ای در تورقوزآباد در حومه تهران پرده برداشتم. از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخواست بررسی تورقوزآباد را کردم. این آژانس بازرسان خود را به آنجا اعزام کرد.

نتانیاهو مدعی شد: امروز [روز پنج شنبه] صبح آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با تشکیل جلسه ویژه‌ای اعلام کرد که ایران درباره برنامه هسته‌ای خود دروغ گفته است. من به شما اعلام می‌کنم: این حکومت همچنان دروغ می‌گوید. ایران همچنان برنامه هسته‌ای خود را پنهان می‌کند.

او بر ادعایش افزود: ایران همچنین غنی‌سازی ممنوع اورانیوم را که تنها هدفش تولید سلاح هسته‌ای است را تجدید کرده و ادامه می‌دهد.

این ادعای نتانیاهو درباره نظامی بودن هدف غنی‌سازی اورانیوم در ایران در حالی مطرح می‌شود که رهبر انقلاب اسلامی ایران با فتوایی، تولید، انبار کردن و استفاده از تسلیحات نظامی را حرام اعلام کرده و مقامات مسئول کشورمان همواره بر این اساس اعلام کرده‌اند که هدف برنامه هسته‌ای ایران صلح آمیز بوده و هیچ هدف نظامی را دنبال نمی‌کند.

نتانیاهو با تکیه بر این ادعاهای مطرح شده،  در ادامه گفت: من از جامعه جهانی می‌خواهم بیدار شوند. من از دیگر ملت‌ها می‌خواهم با پیوستن به آمریکا و اسرائیل، فشار وارده بر ایران را تشدید کنند.

او همچنین با ادعای این که خطر ایران تنها متوجه رژیم صهیونیستی و آمریکا نیست، اظهار کرد:  خرسندم که حداقل امروز سازمان بین‌المللی انرژی اتمی این موضوع را به خوبی درک کرده است. در هر صورت من مجددا تاکید می‌کنم، اسرائیل به هیچ وجه به رژیم ایران اجازه توسعه سلاح هسته‌ای را نمی‌دهد.

نتانیاهو، سال گذشته در سخنرانی سالانه خود در مجمع عمومی سازمان ملل مدعی شد: ایران یک انبار سرّی اتمی در منطقه تورقوزآباد تهران دارد که تاکنون فاش نشده است و من اکنون آن را برملا می‌کنم؛ امروز من برای نخستین بار این مسأله را افشا می‌کنم که ایران تأسیسات سرّی دیگری در تهران دارد؛ یک انبار سرّی هسته‌ای برای انبار کردن حجم وسیعی از تجهیزات و مواد از برنامه مخفی اتمی ایران؛ این محل در یک قالی‌شویی ساده است؛ مانند محلی در شورآباد در نزدیکی پایتخت که اسناد اتمی ایران در آن پنهان شده بود!
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور