تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

اداره خودمختار کردها: ترکیه در راس العین از تسلیحات شیمیایی استفاده کرده است

اداره خودمختار کردها در شمال و شرق سوریه آنکارا را به استفاده از تسلیحات ممنوعه بین‌المللی متهم کرد.

کد خبر: ۳۸۸۲۶
۱۱:۲۳ - ۲۵ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - اداره خودمختار کردها در شمال و شرق سوریه در بیانیه‌ای ضمن متهم کردن آنکارا به استفاده از تسلیحات ممنوعه بین‌المللی تاکید کرد، ارتش متجاوز ترکیه با استفاده از انواع سلاح‌ها در شهر راس العین، به نقض آشکار قوانین و منشورهای بین‌المللی می‌پردازد.

در این بیانیه‌ آمده است که اردوغان در پی شکست آشکار در پیاده سازی نقشه‌های خود، اقدام به استفاده از سلاح‌های ممنوعه بین‌المللی همچون فسفر و ناپالم کرده است و این امر تهدیدی را نسبت به وقوع بحرانی انسانی و کشتارهای واقعی گسترده ایجاد می‌کند.

اداره خودمختاری کردها از افکار عمومی جهان و نیز نهادهای حقوقی و بشردوستانه خواست تا برای متوقف کردن تجاوزات خطرناک ترکیه و پایان دادن به این حمله فاشیستی اقدام کنند.

در همین حال، خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به نقل از یک منبع پزشکی در بیمارستانی که تحت کنترل نیروهای سوریه دموکراتیک "قسد" است، تاکید کرد، عصر  روز (چهارشنبه) مواردی از افراد مبتلا به سوختگی‌های شدید ناشی از بمباران ترکیه به شهر راس العین واقع در شمال حسکه به بیمارستان منتقل شدند که ظاهرا علت آن استفاده از سلاح‌های حاوی مواد شیمیایی است که ماهیت آن نامشخص است.

این منبع که ترجیح داد نامش فاش نشود، تصریح کرد،  کمبود امکانات پزشکی و آزمایشی در بیمارستان، امکان تعیین نوع ماده‌ای را که موجب وقوع این نوع سوختگی‌های عجیب شده را فراهم نکرد، اما قطعا مواد استفاده شده از مواد ممنوعه بین‌المللی است. اکثر آسیب‌دیدگی‌هایی که دیروز بیمارستان پذیرش کرد، ناشی از استفاده ارتش ترکیه از تمامی انواع سلاح‌های سنگین است که از موارد خطرناک به شمار می‌رود.

مناطق شهر راس العین در شمال حسکه برای نهمین روز متوالی آماج حملات هوایی و بمباران توپخانه‌ای و موشکی شدید از سوی ارتش ترکیه قرار دارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر