تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

دستور ویژه وزیر بهداشت درباره رسیدگی‌ فوری به "چنارمحمودی‌ها"

وزیر بهداشت، طی نامه‌ای به معاون بهداشت این وزارتخانه دستور داد که هر چه سریع‌تر مرکز خدمات جامع سلامت در روستای چنار محمودی ایجاد و تیم تخصصی و فوق‌تخصصی در این مرکز مستقر شود.

کد خبر: ۳۷۸۹۳
۱۱:۳۷ - ۱۷ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - بنا بر اعلام وبدا، متن نامه دکتر سعید نمکی خطاب به دکتر علیرضا رییسی- معاون بهداشت وزارت بهداشت به شرح زیر است:

« اینک که با هوشمندی مردم عزیز و تلاش بی وقفه مسئولین محترم، گروه‌های ضد انقلاب و معاند در ایجاد آشوب به بهانه آلودگی تعدادی از هموطنان‌مان به ویروس HIV ناکام ماندند و ضمن تشکر از پیگیری‌های مستمر جنابعالی، جناب آقای دکتر گویا و افراد فعال در حدود 20 تیم اعزامی در ماه‌های اخیر به استان چهارمحال بختیاری و بررسی‌های دقیق کارشناسی همکاران استانی و ستادی، ضروریست موارد زیر مورد توجه قرار گیرد.

گروهی فتنه انگیز جهت تشویش اذهان عمومی تلاش کرده اند از یکسو کلیه مردم شریف روستای چنارمحمودی را آلوده به ویروس قلمداد نمایند که آخرین بررسیها خوشبختانه حاکی از آلودگی درصد کمی از مردم و سلامتی اکثر اهالی روستاست. از سوی دیگر سعی کردند از این ابزار کذب جهت بدنامی نظام بهداشتی درمانی کشور و نهایتا" ضربه به آبروی جمهوری اسلامی در رسانه های بیگانه بهره برداری کنند که در  این راستا نیز بحمدالله توفیق نیافتند و مردم شریف منطقه تا آخرین لحظه با تیم بهداشت و درمان همکاری و همراهی نمودند و در حال حاضر نیز با استقرار همکاران فوق تخصص در محل این همراهی صمیمانه ادامه دارد.

در راستای این نیت شوم تلاش نمودند موضع‌گیری در راستای دفاع از حیثیت نظام بهداشتی درمانی کشور و خدمتگزاران به مردم را بعنوان ابزاری جهت جریحه دار نمودن عواطف پاک مردم شریف آن روستا استفاده نمایند، ضروریست جنابعالی و همکاران ارجمند ستادی و محلی این واقعیت را به مردم عزیز منتقل نمایند که هیچ کس و در هیچ شرایطی قصد حرمت‌شکنی آن عزیزان را نداشته و ندارد.

بکارگیری عبارت «روابط نامطلوب » در گفتمان متداول سازمانی به هرگونه حرکت و فرآیندی اطلاق می‌شود که با اصول، ضوابط و استاندارهای علمی منطبق نباشد. بدیهی است نامطلوب بودن هرکدام از فرآیندها می‌تواند در ایجاد بیماری نقش‌آفرینی کند که مصادیق متعددی دارد.

این تعبیر به مراتب متفاوت از این است که گروهی با غرض و شیطنت آن را "روابط نامشروع" تفسیر و تعمیم داده و موجب تشویش اذهان این عزیزان شده‌اند. کودک دو ساله گرفتار و یا مردم متشرع و خانواده‌های شریف و مومنی که ممکن است در بین افراد مبتلا باشند، کدام بی انصاف گرفتاریش را حاصل روابط نامشروع تفسیر می‌کند.

جنابعالی و همکارانتان وظیفه دارید این سوء‌تفاهم را از ذهن مردم عزیز و شریف بزدائید و اعتقاد همه را به پایبندی ایشان به اصول دینی و اخلاقی اعلام نمائید تا خدای ناکرده غباری از سوء‌تفاهم بر دل پاک این قوم نازنین نماند.

"فعلا"  اولویت ما دریافتن بیماران و مساعدت‌های فوریست. لازمست هرچه زودتر با تقویت تیم پزشکی موجود در منطقه فرآیند درمان جسمی و روحی این عزیزان تسریع و نتیجه گزارش شود.

تامین دارو، تحت پوشش قرار دادن موارد غیر بیمه، توانبخشی و پوشش امدادی بدون وقفه باید انجام پذیرد. بدیهی است کلیه موارد تشخیصی و درمانی تا انتها رایگان خواهد بود.

جهت ایجاد مرکز خدمات جامع سلامت در روستا هرچه زودتر اقدام و تیم تخصصی و فوق تخصصی در مرکز مذکور و همچنین در مرکز مشاوره شهرستان لردگان مستقر و نتیجه روزانه اعلام شود.»
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی