تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
سؤال دو نماینده از وزیر بهداشت: 

علت اظهارات تحریک آمیز درمورد ماجرای روستای چنارمحمودی لردگان چه بود؟

نمایندگان به دنبال نامه و اظهارات تحریک‌آمیز وزیر بهداشت در فضای مجازی، طرح سؤال از وی را در مجلس کلید زدند.

کد خبر: ۳۷۶۸۱
۱۱:۴۳ - ۱۵ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - نمایندگان مجلس به دنبال نامه و اظهارات تحریک‌آمیز سعید نمکی وزیر بهداشت و درمان در فضای مجازی، سؤال از وزیر بهداشت را کلید زدند و سؤال پس از تقدیم به هیأت رئیسه برای رسیدگی به کمیسیون تخصصی (کمیسیون بهداشت) ارسال شد.

متن کامل طرح سؤال نمایندگان از وزیر بهداشت به شرح زیر است:

خلاصه سؤال:

چرا و چه لزومی به نشر نامه‌ای که دارای کلمات تحریک‌کننده احساسات مردم در فضای مجازی و اصرار بر این اظهارات در فضای مجازی بود؟

شرح سؤال:

هفته گذشته برای روستای چنارمحمودی مسئله مهمی پیش آمد، مورد را طی تماس تلفنی (چند بار) منتقل و درخواست اعزام گروه ویژه تخصصی برای مساعدت و کمک به مردم و تقویت روحیه مردم و دادن آرامش به این مردم نجیب به عنوان بهترین راهکار پیشنهاد گردید و شما هم پذیرفتید، اما متأسفانه نه تنها کار قابل قبولی انجام نشد، مضاف بر این موضوع، با نشر نامه‌ای که دارای عبارات نامناسب و نامطلوب و همچنین مصاحبه‌های غیرضروری باعث جریحه‌دار شدن احساسات مردم مؤمن آن منطقه گردیده و باعث افزایش نگرانی و عصبانیت بیشتر مردم شده است، آیا به این موضوع و تبعات آن فکری شد؟

اسامی سؤال کنندگان:
محمد خالدی سردشتی
حسینعلی حاجی‌دلیگانی
منبع: انتخاب
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۹
0
0
میشه بگین چطور مردم بعد از تست و نمونه گیری دچار علائم اولیه ایدز شدن؟ احتمال ویروس دیگه ای هم وجود داره یا نه؟
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد