تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

ترامپ: مجلس نمایندگان آرای کافی برای استیضاح مرا دارد

رئیس جمهور آمریکا تصدیق کرد که مجلس نمایندگان تحت کنترل دموکرات‌ها آرای کافی برای استیضاح وی را دارند اما ابراز اطمینان کرد که سنای جمهوری‌خواهان اورا تبرئه می‌کند.

کد خبر: ۳۷۴۳۵
۱۲:۲۹ - ۱۳ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نوشته روزنامه واشنگتن پست، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با اذعان به اینکه مجلس نمایندگان آرای کافی برای استیضاح وی را دارند پیش بینی کرد که نانسی پلوسی، رئیس این مجلس از آرای مجلس نمایندگان برای آغاز رسمی تحقیقات و کشاندن روند استیضاح به کنگره بهره خواهد بود.  

او به خبرنگاران گفت: آن‌ها حقوق ما را پایمال کرده‌اند. اگرچه بسیاری از دموکرات‌ها نمی‌خواهند رای به استیضاح من دهند اما چاره دیگری ندارند. آن‌ها باید از رهبرشان پیروی کنند و زمانی که روند به سنا برسد، ما پیروز خواهیم شد.

اگرچه ترامپ به حزب جمهوری‌خواه "کاملا متحد" که از وی در برابر محکوم شدن حفاظت خواهد کرد، می‌بالد، اما برخی جمهوری‌خواهان روز جمعه علنا عدم همبستگی خود با ترامپ را اعلام کردند. دست‌کم دو سناتور جمهوری‌خواه و یکی از مقامات سابق دولت واشنگتن نارضایتی خود را از اقدامات ترامپ برای ترغیب دولت های خارجی به انجام تحقیق از جو بایدن، معاون رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد دموکرات‌ها در انتخابات 2020 مطرح کرده‌اند.

از سوی دیگر مایکل آتکینسون، بازرس کل جامعه اطلاعاتی آمریکا روز جمعه با قانون‌گذاران دیدار و درباره شکایت افشاگری که ترامپ را به سوء استفاده از قدرت متهم کرده، گفت‌وگو کرد. آتکینسون که توسط ترامپ منصوب شده، پیش تر گفته بود که اظهارات این افشاگر ظاهرا معتبر است و این شکایت بیانگر یک موضوع نگران‌کننده مهم است که ارزش توجه فوری کنگره را دارد.

اسناد و مدارک بررسی شده توسط روزنامه واشنگتن پست نیز نشان داد، کورت وولکر، نماینده ویژه سابق آمریکا در اوکراین در جریان شهادتش در کنگره ضمن دفاع از بایدن، گفت: من بایدن را به خوبی می‌شناسم. او مرد با شرافتی است که خود را وقف کشور کرده است.

تصدیق ترامپ به اینکه وی احتمالا توسط مجلس نمایندگان استیضاح می‌شود، تازه‌ترین تحول در موضوعی است که به خاطر واکنش‌های ناگهانی ترامپ به یک استراتژی پاسخ موردی و موقت تبدیل شده است.

ترامپ روز جمعه در جریان مصاحبه با خبرنگاران باز هم تلاش کرد تا موضع تدافعی گرفته و خودش را قربانی اقدامات افراطی دموکرات‌ها جلوه دهد. وی گفت: در مقایسه با دیگران، با ما کاملا ناعادلانه و متفاوت برخورد می‌شود.

وی افزود: من شکایت های خود را در نامه‌ای به نانسی پلوسی مطرح خواهم کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی