تیتر امروز

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی

این هشتاد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
توی این «کوچه» به دنیا اومدیم
دیدار از برگزاری بزرگترین فستیوال ایران گزارش می‌دهد

توی این «کوچه» به دنیا اومدیم

خبر رسید فستیوال "کوچه" که قرار بود با تائید وزیر فرهنگ برگزار شود، با مخالفت امام جمعه بوشهر تعطیل شد اما طولی نکشید که خبر آمد، بوشهر میزبان دوست داران فستیوال "کوچه" است.
فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد
در سی‌وچهارمین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد

در سی‌ و چهارمین برنامه دیدار اندیشه با فائزه هاشمی استاد سابق دانشگاه و فعال سیاسی با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" گفت‌و‌گو کردیم.

بخش کشاورزی نیازمند ورود سریع سرمایه گذار

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور با بیان اینکه امروز کشاورزی چاره‌ای جز افزایش بهره‌وری ندارد گفت: ورود سرمایه‌گذاران در بخش کشاورزی به کندی انجام می‌شود.

کد خبر: ۳۰۷۲۱
۱۲:۲۳ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸
دیدارنیوز ـ شاهرخ رمضان‌نژاد صبح امروز در دیدار با فدایی استاندار کرمان با اشاره به اینکه کشاورزی در مرحله اول یک فعالیت اجتماعی است اظهار داشت: مدیریت کشاورزی در شرایط فعلی کم‌آبی سخت است.
 
وی با بیان اینکه امنیت غذایی کشاورز با وجود بخش کشاورزی تامین می‌شود و کار پیچیده‌ای است گفت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی نقش مهمی در اجرای سیاست‌های کشاورزی کشور دارد.
 
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور با اشاره به اینکه سازمان نظام مهندسی کشاورزی کرمان یک سازمان پیشرو است و بسیاری از اقدامات آن الگو شده است عنوان کرد: ۲۵۰ هزار نفر از مهندسین کشاورزی کشور عضو سازمان نظام مهندسی هستند و سطح دانش بالایی دارند.
بخش کشاورزی نیازمند ورود سریع سرمایه گذار
وی با بیان اینکه ارتقای دانش کشاورزی در بین کشاورزان برای ما بسیار اهمیت دارد و امروز کشاورزی چاره‌ای جز افزایش بهره‌وری ندارد گفت: در استان کرمان ۱۵ هزار مهندس کشاورزی عضو سازمان نظام مهندسی هستند و این افراد سوابق بسیار خوبی دارند.
 
رمضان‌نژاد با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت نیرو‌های جوان را در برنامه داریم و امروز جوان‌گرایی اولویت کشور است افزود: تحریم مشکلاتی برای کشور ایجاد کرده، اما در بخش کشاورزی به فرصت تبدیل شده است.
 
وی با بیان اینکه در ایجاد گلخانه‌ها هیچ مشکلی در کشور وجود ندارد و کار‌ها بسیار تسهیل شده است گفت: برای رونق تولید باید ورود سرمایه‌گذار را تسهیل کرد و در بخش کشاورزی ورود سرمایه‌گذاران مقداری به کندی انجام می‌شود.
 
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور با اشاره به اینکه متوسط زمان صدور پروانه‌ها و مجوزات کشاورزی از ۱۵۰ روز به ۲۰ روز کاهش پیدا کرده است افزود: افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی در دستور کار است و بر آن متمرکز شده‌ایم.
 
وی با بیان اینکه کرمان در خرما و پسته یک استان موفق و پیشگام است و اگر بتوانیم با برنامه دقیق بهره‌وری اقدام کنیم کشاورزان ما بیشتر نفع می‌برند گفت: بخشی از فارغ‌التحصیلان کشاورزی برای کار در مزرعه نیازمند مهارت‌آموزی هستند و باید این کار انجام شود تا بتوانند نقش‌آفرینی کنند.
 
رمضان‌نژاد با اشاره به اینکه مراکز غیردولتی خدمات کشاورزی در سطح کشور راه‌اندازی می‌شود و تاکنون چند مرکز در سطح کشور افتتاح شده است بیان کرد: در این مراکز بخشی از امورات اداری کشاورزان نیز انجام می‌شود.
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها