تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

روحانی: مردم روزانه از طریق فضای مجازی به مشروعیت حاکمیت نمره می‌دهند

رئیس‌جمهور با بیان این که نمی‌توان فضای مجازی را تعطیل کرد، گفت: مردم از طریق فضای مجازی روزانه به مشروعیت حاکمیت نمره می‌دهند.

کد خبر: ۲۹۸۶۶
۲۱:۳۹ - ۲۶ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر امروز (چهارشنبه) در نشست «ایران هوشمند» و افتتاحیه بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ با اشاره به این که در دنیای امروز با انقلاب بزرگ دیجیتالی مواجه هستیم،  اظهار کرد: چه بخواهیم، چه نخواهیم این یک واقعیت است که همه باید توجه داشته باشیم. این فضای جدید می‌تواند فرصت باشد نه تهدید. البته عده‌ای هستند که بخواهند از این فضا سوءاستفاده کنند اما هیچ وقت نمی‌شود این حرکت جهانی را به خاطر سوءاستفاده عده‌ای تعطیل کرد.

وی همچنین افزود: امروز همه مردم در شهرها و ۷۸ درصد روستاها از موبایل نسل سه و چهار می‌توانند بهره مند شوند و این افتخار دولت است.  فصای مجازی است که مشارکت مردم را در همه امور اداره کشور ساده‌تر کرده است و مردم از طریق فضای مجازی روزانه به مشروعیت حاکمیت نمره می‌دهند. فضای مجازی برای تحولات اجتماعی ما فرصت مناسبی ایجاد کرده است.

رئیس‌جمهور در ادامه با بیان این که استارت‌آپ‌ها تحولات زیادی در کشور ما ایجاد کرده‌اند، خاطرنشان کرد: اشتغال عظیمی را یک‌استارت آپ ایجاد کرده است؛ یعنی هزاران شغل مستقیم و یک میلیون و ششصد هزار  شغل غیرمستقیم در کمتر از پنج سال ایجاد کرده است.

روحانی تصریح کرد: اقدام این استارت‌آپ‌ها موجب رفاه و امنیت بیشتر جامعه شده است. یک روستایی با استفاده از دانش فناوری ارتباطات و اطلاعات، در خانه خودش قادر است شغل و صنعت درست کند و محصول خود را از همانجا عرضه کند و دست واسطه‌های مزاحم از این طریق کوتاه شده است. البته بین واقعیت فضای مجازی با شرایط سنتی فاصله وجود دارد و باید این فاصله را کم کنیم که این کار ساده نیست. اگر اراده قدرتمند جوانان استارت‌آپی نبود، آنها عقب‌نشینی می‌کردند. فشارهای زیاد و موانع زیادی بر سر راه آنها وجود دارد. قوانین قدیمی مانعی برای آنهاست. دولت باید موانع این جوانان را رفع کند.

او اظهار کرد: یکی از افتخارات دولت، اعطای تسهیلات لازم برای نسل جوان ما در زمینه استفاده از اقتصاد و تحولات اجتماعی فضای مجازی بوده است.

وی همچنین با اشاره به این که در دنیای جدید ارتباطات،  فرصت‌های زیادی وجود دارد اما ممکن است برخی هم دنبال سوءاستفاده و به خطر انداختن حیثیت و امنیت افراد جامعه باشند، افزود: ما به فضای مجازی امن، آسان و ارزان نیاز داریم. مردم باید به راحتی و با سواد دیجیتالی از فضای مجازی استفاده کنند. البته استفاده از فضای مجازی بدون همکاری همه قوا ممکن نیست. ما با وجود همه تحریم‌ها، راهی جز خوداتکایی و پیشرفت علم و همکاری با کشورهای دوست نداریم تا قدرت فناوری خود را افزایش دهیم و جلوی یک‌جانبه‌گرایی قدرت‌ها را بگیریم.

روحانی تأکید کرد: برای حل مسأله محیط زیست، کنترل آب و تولید راهی جز استفاده از فضای مجازی و علم ارتباطات و فناوری اطلاعات نداریم. دولت بر مبنای قول خود، برای باز بودن فضای مجازی ایستادگی خواهد کرد و از لحاظ تسهیل‌گری مقررات، هر اقدامی را که لازم باشد، انجام می دهد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها