تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

ترامپ: گزینه نظامی علیه ایران همچنان روی میز است

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا عصر شنبه گفت که واشنگتن در مسیر اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران برای جلوگیری از دستیابی این کشور به سلاح هسته‌ای است.

کد خبر: ۲۸۱۰۴
۲۰:۱۸ - ۰۱ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز - «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا عصر شنبه گفت که واشنگتن در مسیر اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران برای جلوگیری از دستیابی این کشور به سلاح هسته‌ای است.

وی که در جمع خبرنگاران در کاخ سفید صحبت می‌کرد، افزود: امیدوارم نظام ایران از هوشمندی کافی برای رعایت منافع ملتش بهره‌مند باشد.

ترامپ با اشاره به اینکه در حال رفتن به کمپ‌دیوید برای انجام رایزنی‌های بیشتر درباره ایران است، گفت: اقدام نظامی علیه ایران همچنان گزینه‌ای است که وجود دارد.

رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از سخنان خود گفت که بیاید دوباره به ایران عظمت ببخشیم.

ترامپ در این بخش از سخنان خود به شعار تبلیغاتی کارزار انتخاباتی‌اش در رقابت‌های انتخاباتی سال 2016 اشاره داشت که شعار کارزار انتخاباتی‌اش را «بیاید دوباره به آمریکا عظمت ببخشیم» انتخاب کرده بود.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه سخنان خود گفت: آنها به سلاح هسته‌ای دست نخواهند یافت و زمانی که آنها این موضوع را قبول کنند به کشور ثروتمندی تبدیل خواهند شد و بسیار خوشحال می‌شوند و من  بهترین دوست آنها خواهم بود. امیدوارم این موضوع اتفاق بیفتد.

وی گفت:تمام چیزی که من از آنها می‌خواهم این است که سلاح هسته‌ای نداشته باشند و اگر آنها بخواهند می‌توانیم بسیار سریع به توافق برسیم و این به آنها بستگی دارد.

ترامپ در حالی از ایران می‌خواهد که سلاح هسته‌ای نداشته باشد که رهبر جمهوری اسلامی ایران در فتوایی شرعی تاکید کرده‌اند که هرگونه تولید و ذخیره سازی سلاح هسته‌ای حرام شرعی بوده و در دیدار اخیر با «آبه شینزو» نخست وزیر ژاپن نیز بار دیگر به این موضوع اشاره کردند.

خبرنگار یواس‌ای تودی نوشت که ترامپ در بخش دیگری از سخنان خود در جمع خبرنگاران گفت: ایران زمانی که پهپاد آمریکایی را سرنگون کرد با ساقط نکردن هواپیمایی که سرنشین داشت «بسیار هوشمندانه» عمل کرد و ما از این اقدام آنها قدردانی می‌کنیم.

بامداد امروز نیز یک مقام ارشد نظامی آمریکایی تایید کرد که یک هواپیمای جاسوسی P-8 با چندین نظامی آمریکایی در شبی که پهپاد (گلوبال هاوک) نیروی دریایی توسط ایران سرنگون شد بر  فراز تنگه هرمز در حال پرواز بود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی