
بر اساس پیشنهاد سازمان بهزیستی کل کشور، در حال توسعه مراکز حمایتی و خیریه در سطح کشور هستیم و تمرکز بیشتر بر استانهای جنوبی کشور است. در بحث آسیبهای اجتماعی در سال ۱۳۷۳ با یک مرکز شبانه روزی برای بچههای بی سرپرست و بد سرپرست استان کرمان کار خود را شروع کردیم. امروز تعداد این مراکز در سراسر کشور به ۲۱ عدد رسیده است. خوشبختانه رتبه اول نگهداری از بچههای بی سرپرست و بد سرپرست را در کشور دارا هستیم. تا این لحظه ۱۸۱۳ کودک وارد مراکز ما شده اند و سعی کردیم فضا را به شکلی مهیا کنیم تا یک خانواده یا شبه خانواده در این مراکز شکل بگیرد.
دیدارنیوز ـ اسفندیار عبداللهی: سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۸ مجمع عمومی انجمن حمایت از توسعه استان کرمان برگزار شد. میزبان امسال این مراسم، موسسه خیریه کوثر مشیز بود. در این گردهمایی مصطفی پورمحمدی وزیر پیشین دادگستری، محمدرضا باهنر، محمد جواد فدائی استاندار کرمان، سید حسین مرعشی، محمدحسین اسکندری زاده رییس هیات مدیره موسسه خیریه مشیز و حسین امیری خامکانی رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان در مجلس شورای اسلامی سخنرانی کردند.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمود دعایی، محمد مهدی زاهدی، زهرا سعیدی، سید محمد حسین حسینی وزیر پیشین ارشاد و تعدادی دیگر از نمایندگان استان کرمان و ادوار مجلس نیز از دیگر مهمانان این مراسم بودند.
وی افزود: در بحث آسیبهای اجتماعی در سال ۱۳۷۳ با یک مرکز شبانه روزی برای بچههای بی سرپرست و بد سرپرست استان کرمان کار خود را شروع کردیم. امروز تعداد این مراکز در سراسر کشور به ۲۱ عدد رسیده است. خوشبختانه رتبه اول نگه داری از بچههای بی سرپرست و بد سرپرست را در کشور دارا هستیم.
اسکندری زاده افزود: تا این لحظه ۱۸۱۳ کودک وارد مراکز ما شده اند و سعی کردیم فضا را به شکلی مهیا کنیم تا یک خانواده یا شبه خانواده در این مراکز شکل بگیرد.
عضو انجمن حمایت از توسعه استان کرمان ادامه داد: از افراد تحت پوشش مراکز حمایتی ما ۳۰۰ نفر وارد دانشگاه شدند و از این تعداد ۱۵۰ نفر در بخشهای مختلف موسسه خیریه کوثر مشیز مشغول به کار و فعالیت هستند. سعی کردیم آنها را تا مراحل اشتغال و ازدواج همراهی و کمک کنیم.
به گزارش دیدارنیوز استان کرمان مرکز و نقطه آغاز فعالیت موسسه خیریه مشیز بوده است. این موسسه، مراکز متعدد و متنوعی برای کمک رسانی به محرومین واقعی و نیازمندان به خدمات آموزشی، فرهنگی، تحصیلی، اشتغال حرفهای، پزشکی و مشاوره ای را در خود جای داده است و خدمات خود را به اقصا نقاط کشور گسترش داده است.
این موسسه دارای مراکز درمانی تخصصی و فوق تخصصی چون کلنیک های پزشکی و دندان پزشکی شبانه روزی حضرت ابوالفضل(ع) و حضرت سیدالشهدا(ع)، مرکز درمانی فاطمه زهرا(س) و درمانگاه خیریه کوثر مشیز می باشد.
درمانگاه شبانه روزی مجهز است به بخش های کلینیک پزشکان عمومی و متخصص؛ اعم از زنان و زایمان، کودکان، کلینیک تخصصی داندانپزشکی و بخش های اورژانس، اورژانس هوایی، داروخانه و آزمایشگاه که همگی برآنند تا هر چه مطلوب تر به مردم مهربان این خاک خدمت کنند.
همچنین دو مرکز توانبخشی، مراقبتی و حرفه آموزی معلولان ذهنی شهید فیاض بخش و پسرانه کم توانان ذهنی حضرت ابوالفضل(ع) به معلولان جسمی و حرکتی و کم توانان ذهنی خدمات می دهند.