تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

انتقاد بطحائی از دستگاه‌هایی که امکاناتشان را به دانش‌آموزان نمی‌دهند

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از مهمترین نگرانی‌های جامعه ما در معرض خطر قرار گرفتن هویت فرزندان ماست گفت: دشمنان روش‌های مختلفی برای گرفتن هویتمان از ابتدای انقلاب بکار گرفته‌اند و آن را ادامه می‌دهند؛ ماموریت مهم سازمان دانش آموزی تعمیق هویت، ارزش‌ها و باورهای ماست.

کد خبر: ۲۵۶۲۴
۱۰:۴۹ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - سیدمحمد بطحایی در آیین گرامیداشت بیستمین سالروز تاسیس سازمان دانش آموزی که در تالار فرهنگ برگزار شد با بیان اینکه در روزهای پایانی کلاس درس و شروع فصل امتحانات هستیم گفت: باید از این فرصت استفاده و به تک تک همکارانم خداقوت بگویم که علیرغم برخی ناملایمات که به آموزش و پرورش وارد می‌شود، تمام توان خود را گذاشته‌اند تا رسالت خویش را به بهترین نحو انجام دهند.

وی افزود: یکی از مهمترین کارکردهای آموزش و پرورش، حوزه آشنایی و شناخت دانش آموزان با امور اجتماعی و جامعه پذیری و یادگیری مهارت های اجتماعی است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دانش آموزان طی دوران دانش آموزی و رشد خود، باید با باورها و ارزش‌های جامعه خود آشنا شوند و از آن نگهداری و حفاظت کنند گفت: بحث ما در این دوره، جدی گرفتن مباحث پرورشی در مدارس است و دانش آموزان باید با مهارت‌هایی آشنا شوند که بواسطه آن مولفه های هویتی خود را بشناسند و از آن صیانت کنند.

بطحایی ادامه داد: یکی از مهمترین نگرانی‌های جامعه ما در معرض خطر گرفتن هویت فرزندان ماست. دشمنان ما روش‌های مختلفی برای گرفتن این نشانه‌های هویتی از ابتدای انقلاب بکار گرفته‌اند و ان را ادامه می‌دهند. ماموریت مهم سازمان دانش آموزی تعمیق هویت و ارزش‌ها و باورهای ماست.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از اقدامات موثر برگزاری اردوهای مختلف است گفت: متاسفانه توجه ما در آموزش و پرورش به موضوع بسیار مهم پرورشی کمتر شده است و باید این امر در سازمان دانش آموزی تقویت شود. بخش مهمی از انرژی دانش آموزان را صرف آموزش می‌کنیم.

وی افزود: جامعه ای که بخواهد به این هدف برسد باید دار و ندارش را برای جامعه پذیری فرزندانش هزینه کند نه اینکه در سازمان دانش آموزی و دیگر تشکل‌ها در مضایق شدید کمبود امکانات باشند، این در حالی است که دستگاه‌های و ارگان‌های بزرگ چون شهرداری ها و... امکانات خودشان را برای خودشان نگه داشته‌اند و در برخی ایام سال هم بدون استفاده باقی می‌ماند.

بطحایی با تاکید بر اینکه امروز است که باید روی فرزندان این مرز و بوم سرمایه‌گذاری کنیم و در ورزشگاه‌ها و اماکن ورزشی، اردوگاه‌ها و... را به روی آنها باز کنیم گفت: امروز بخشی از اوقات دانش آموزان در فضای مجازی صرف می‌شود که علاوه بر فرصت‌هایی که دارد، تهدیدهایی نیز به دنبال دارد. لازم است دانش آموزان با این خطرات فضای مجازی از طریق تشکل‌های دانش آموزی آشنا شوند، اما اگر فضا و امکانات نداشته باشند این اتفاق رخ نمی‌دهد. با سخنرانی کردن این اتفاقات رخ نمی دهد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: تمام برنامه‌های سازمان دانش آموزی باید تقویت کننده هویت ایرانی اسلامی باشد، زیرا علت تشکیل آن آشنایی دانش آموزان با هویت اسلامی ایرانی شان است. اگر برنامه ای را اجرا و دریافتیم که دانش آموزان را به این سمت هدایت نکرده یعنی به ضد خودش تبدیل شده است. باید صیانت کنیم این اتفاق کمتر رخ دهد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر