تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.

برایان هوک: آیا زمان آشتی ایران و آمریکا پس از ۴۰ سال نرسیده؟

هوک با ادعای به شکست کشیده شدن اهداف و آرمان‌ها و وعده‌های ابتدایی رهبران انقلاب سال ۵۷ در ایران، مدعی دوستی ایالات متحده آمریکا با ایران شده و نوشته است:"آیا وقت آن فرا نرسیده که حکومت ایران ۴۰ سال شکست و سوء مدیریت را پشت سر بگذارد؟ آیا وقت آن فرا نرسیده که به سیاست‌هایی که ۴۰ سال است مردم ایران و آمریکا را از هم جدا کرده، پایان دهند؟ "

کد خبر: ۲۳۶۶۹
۱۴:۵۶ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - اگر روابط دو کشور برقرار شود می‌توانیم برای بسیاری از مشکلات جاری مردم ایران از جمله بحران آلودگی هوا در تهران چاره بیابیم. خانه‌هایی مقاوم در برابر زلزله بسازیم که در زلزله هایی همچون زلزله اخیر کرمانشاه فرو نریزند. داروهای جدیدی برای بازماندگان (جانبازان) جنگ ایران و عراق فراهم کنیم

برایان هوک در حالی در یادداشت خود مدعی حمایت ایالات متحده آمریکا از مردم ایران شده، که شغل او در وزارت امور خارجه آمریکا هماهنگی و تشدید تحریم های همه جانبه علیه ایران است.

 ضرورت آشتی و پایان 40 سال تنش در روابط ایران و آمریکا

"برایان هوک" مسئول گروه اقدام ایران در وزارت امور خارجه آمریکا با انتشار یادداشتی در روزنامه نیویورک تایمز آمریکا، از ضرورت آشتی و پایان 40 سال تنش در روابط ایران و آمریکا سخن به میان آورده است.این مقام آمریکایی که مسئول هماهنگی و تشدید فشارهای همه‌جانبه تحریمی علیه ایران است و سخنگوی وزارت امور خارجه ایران هفته گذشته او را به صفت " داشتن بیماری ایران آزاری" نواخته است، در مطلب خود مدعی شده است:"روز دوشنبه دولت ایالات متحده آمریکا در راستای استراتژی تشدید فشار خود علیه ایران، نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست گروه‌های تروریستی خارجی خود قرار داد."

هوک در ادامه با ادعای به شکست کشیده شدن اهداف و آرمان‌ها و وعده‌های ابتدایی رهبران انقلاب سال 57 در ایران، مدعی دوستی ایالات متحده آمریکا با ایران شده و نوشته است:"آیا وقت آن فرا نرسیده که حکومت ایران 40 سال شکست و سوء مدیریت را پشت سر بگذارد؟آیا وقت آن فرا نرسیده که به سیاست‌هایی که 40 سال است مردم ایران و آمریکا را از هم جدا کرده، پایان دهند؟"

مردم ایران و آمریکا باید رابطه دیپلماتیک داشته باشند

هوک سپس مدعی شده: "مردم ایران نیز همانند مردم ایالات متحده آمریکا ملتی پرشور هستند که دوست دارند با دیگر ملت‌های جهان در ارتباط باشند.ایرانی‌هایی که به ایالات متحده آمریکا و دیگر کشورها مهاجرت کرده‌اند پیشرفت کرده‌اند در حالی که امکان پیشرفت ایرانی‌ها در داخل این کشور، پایین است.

 آینده‌ای که سفارت آمریکا در تهران دایر است تصور می کنیم

مردم ایران و ایالات متحده آمریکا باید رابطه دیپلماتیک داشته باشند. ما آینده‌ای را تصور می‌کنیم که در آن سفارت ایالات متحده آمریکا در تهران دایراست و به گردشگران، بازرگانان و اساتید و دانشجویان ایرانی، ویزای سفر به آمریکا صادر می‌کند. همچنین باید خط پروازی مستقیمی بین تهران و شهرهای لس‌آنجلس و نیویورک آمریکا دایر شود. پیش از انقلاب اسلامی در ایران، ایالات متحده آمریکا دومین شریک تحاری عمده ایران بود. باید دوباره چنین شود. پیش از انقلاب 50 هزار دانشجوی ایرانی در دانشگاه‌های آمریکا تحصیل می‌کردند.تجدید دوباره روابط دوجانبه فرصت‌های بی‌نظیری را برای دو کشور خلق خواهد کرد.

تجدید دوباره روابط دوجانبه فرصت‌های بی‌نظیری را برای دو کشور خلق خواهد کرد

به زودی روزی فرا خواهد رسید که مغزهای درخشان در دو کشور- ایران و آمریکا- برای مشکلات مردم ایران چاره‌جویی خواهند کرد. اگر روابط دو کشور برقرار شود می‌توانیم برای بسیاری از مشکلات جاری مردم ایران از جمله بحران آلودگی هوا در تهران چاره بیابیم. خانه‌هایی مقاوم در برابر زلزله بسازیم که در زلزله هایی همچون زلزله اخیر کرمانشاه فرونریزند. داروهای جدیدی برای بازماندگان (جانبازان) جنگ ایران و عراق فراهم کنیم و جریان ورود آب به دریاچه ارومیه و زاینده رود را احیا کنیم..."

هوک در بخش دیگری از یادداشت خود نوشته است: "ایالات متحده آمریکا آماده است بر اساس احترام و منافع متقابل با حکومت ایران تعامل کند. اما برای اینکه چنین امری محقق شود، حکومت ایران باید تصمیم بگیرد که می‌خواهد یک کشور عادی باشد یا همچنان به عنوان یک کشور انقلابی باقی بماند."
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
پرطرفدارترین ها