تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
مقایسه آمارهای ۱۱ ماهه نشان می‌دهد

رشد قیمت‌ها در بازارهای اصلی در سال ۹۷

News Image Lead

مقایسه تغییرات قیمتی در بازارهای اصلی در دو سال گذشته نشان می‌دهد که در سال ۹۷ قیمت‌ها افزایشی قابل توجه را پشت سر گذاشته‌ است.

کد خبر: ۲۳۳۱۷
۱۱:۳۷ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۸
دیدارنیوز - بر اساس آمارهایی که اتاق بازرگانی تهران ارائه کرده در طول ۱۱ ماهه سال ۹۷، در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از آن (۱۳۹۶) قیمت کالاهای تقریباً تمامی بازارهای اصلی اقتصادی به خود روند افزایشی گرفته‌اند.

طبق آمار ارائه شده، در این مدت میانگین نرخ سکه تمام بهار طرح قدیم از یک میلیون و ۲۷۰ هزار تومان در سال ۹۶، به سه میلیون و ۲۷۰ هزار تومان در سال ۹۷ رسیده و افزایشی ۱۵۷ درصدی را به ثبت رسانده است.

میانگین قیمت سکه تمام بهار طرح جدید نیز از یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان سال ۹۶، به سه میلیون و ۴۵۰ هزار تومان رسیده و رشدی ۱۶۴ درصدی داشته است.

میانگین نرخ دلار در بازار آزاد تهران در سال ۹۶، ۳,۹۹۴ تومان بوده و این میانگین در سال ۹۷ به ۱۰ هزار و ۵۴۵ تومان رسیده و افزایشی ۱۶۴ درصدی داشته است. یورو نیز به طور میانگین ۴,۷۳۴ تومان در سال ۹۶ و ۱۲ هزار و ۳۰۶ تومان در سال ۹۷ قیمت‌گذاری شده و افزایشی ۱۶۰ درصدی داشته است.

میانگین قیمت‌گذاری هر متر واحد مسکونی در تهران از چهار میلیون و ۷۲۰ هزار تومان در سال ۹۶، به هفت میلیون و ۹۶۰ هزار تومان در سال ۹۷ رسیده و از این نظر افزایشی بیش از ۶۸ درصدی داشته است.

در این بین بازار سهام توانسته عملکردی مثبت را به ثبت برساند و در حوزه ارزش سهام معامله شده افزایشی ۱۶۹ درصدی و در حوزه تعداد سهام افزایشی ۱۲۴ درصدی به ثبت رسیده است.

همچنین در حوزه شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی، ۲۴ درصد، شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای شهری ۲۴ درصد و شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای روستایی ۲۵ درصد افزایش قیمت در مقایسه میان دو سال ۹۶ و ۹۷ به وجود آمده است.

میزان افزایش این شاخص در استان تهران نیز ۲۷ درصد اعلام شده است.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر