تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
۳ هزار و ۵۰۰ میز و نیمکت دانش‌آموزی وارد مدارس سیل‌زده گلستان شد

اختصاص ۵ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز سیستم گرمایشی مدارس سیل‌زده گلستان

News Image Lead

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در سفر به استان گلستان و بازدید از فضاهای آموزشی آسیب‌دیده ناشی از وقوع سیل در این استان، از اختصاص ۵ میلیارد تومان اعتبار به منظور تعمیر و تجهیز سیستم گرمایشی مدارس سیل‌زده خبر داد.

کد خبر: ۲۳۲۹۳
۰۹:۳۳ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۸
دیدارنیوز - مهراله رخشانی‌مهر، در جلسه بررسی وضع مدارس آسیب دیده ناشی از سیل که در سالن وحدت آموزش و پرورش شهرستان آق قلا برگزار شد، گفت: «از دیرباز، مدارس مکان مقدسی برای تعلیم و تعلم بوده است اما با توجه به حوادث اخیر پیش آمده، آشکار شد که علاوه بر آن، مدارس پایگاه های مدیریت بحران نیز هست.»

او افزود: «روند آموزشی و تربیتی دانش آموزان نباید تحت تاثیر عوامل بحرانی قرار گرفته و مختل شود؛ از این رو در نظر داریم هر چه سریع تر 50 کانکس جهت تشکیل کلاس درس به مناطق سیل زده ارسال کنیم تا در فاصله بازسازی و ترمیم مدارس، روند آموزشی دانش آموزان ادامه پیدا کند.»

رخشانی مهر گفت: «همچنین 3 هزار میز و نیمکت برای مدارس آسیب‌دیده از سیل، در حال بارگیری و ارسال به استان است.»

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ساخته شدن تعداد زیادی مدرسه در استان توسط خیّرین مدرسه‌ساز، گفت: «دست همه خیرین محترم مدرسه ساز را به گرمی می‌فشاریم و از همه آن ها می خواهیم تا بار دیگر دست به دست هم داده و با نثار مهربانی‌های خود، این سازمان را در راستای بازسازی و تعمیر فضاهای آموزشی یاری نمایند.»

او ادامه داد: «با دستور وزیر آموزش و پرورش، 5 میلیارد تومان اعتبار برای تعمیر و تجهیز سیستم‌های گرمایشی مدارس آسیب‌دیده اختصاص پیدا کرده است.»

همچنین در سفر دو روزه مهراله رخشانی مهر، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، ۳۵۰۰ میز و نیمکت دانش آموزی به مدارس مناطق سیل‌زده ارسال شد.

رخشانی مهر در این سفر از مدارس و فضاهای آموزشی و پرورشی مناطق سیل‌زده این استان در شهرستان‌های آق‌قلا، گنبد‌کاووس و گمیشان بازدید کرده و از نزدیک در جریان مشکلات و معظلات مدارس سیل‌زده قرار گرفت.


ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر