تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

واکنش هلال احمر به انتشار فیلم توهین به سیل‌زدگان

News Image Lead

جمعیت هلال احمر با صدور اطلاعیه ای با انتقاد از برخی خبرسازی های کذب تاکید کرد امداد گران و داوطلبان این جمعیت بی توجه به این حاشیه سازی ها برای تداوم خدمت رسانی تلاش می کنند.

کد خبر: ۲۳۱۰۳
۱۶:۵۵ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ در این اطلاعیه آمده است:

در روزهای گذشته و پس از درگیر شدن بیش از نیمی از کشور با سیل و سیلاب، امدادرسانی به هم وطنان سیل زده به ماموریت اصلی جمعیت هلال  احمر تبدیل شد.خدمات گسترده جمعیت به آسیب دیدگان هم در رسانه ها انعکاس مناسبی داشت و هم با استقبال و اعتماد مردم همراه شد چه اینکه در یک بازه ۵ روزه کمک های نقدی مردم به هلال احمر برای رساندن به دست مردم از مرز ده میلیارد تومان گذشت.

همزمان هم وطنان نیز با انتشار مطالب متنوعی در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی، فداکاری و تلاش امداگران و داوطلبان جمعیت را باز نشر کردند که باعث دلگرمی این افراد شد.

اما در مقیاس بسیار کمتر،گاهی در فضای مجازی مطالبی منتشر شده که کذب بودن آنها بسیار بدیهی و روشن است. خبرهایی مانند سرقت کمک های مردمی و ارائه توهین آمیز کمک ها به مردم نمونه هایی از این حاشیه سازی ها هستند.‌

جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه اعتماد مردم سرمایه اصلی این نهاد است اعلام می کند بازنشر تصاویر و فیلم های قدیمی با هدف فریب مردم، جعل عکس و دروغ پزدازی تاثیری بر اراده و همت امدادگران و داوطلبان نخواهد داشت، اما از مردم شریف درخواست می کنیم در مواجهه با اخبار منفی با دقت بیشتری آنها را بررسی کرده و چنانچه آنها را دروغ یا سست دیدند، از بازنشر آنها خودداری کنند.

اگر هم خبری باعث ایجاد شبهه یا پرسش برای هم وطنان شد، می توانند آن را در صفحات رسمی جمعیت در شبکه های اجتماعی منعکس کنند تا در اسرع وقت پاسخ لازم را دریافت نمایند.

همچنین همان طور که پیش از این اعلام شده تنها داشتن لباس و کاور جمعیت هلال احمر مجوزی برای فعالیت به عنوان امدادگر یا عضو این‌ جمعیت نیست. مدتی قبل فردی با کاور هلال احمر با مراجعه به مدرسه ای اقدام به نمونه گیری خون کرده بود که به وضوح مشخص بود اقدام غیر قانونی است.

امدادگران و داوطلبان جمعیت هلال احمر عمدتا به صورت‌ گروهی انجام وظیفه می کنند و ماموریت های انفرادی محدود به موارد خاص و استثنا می شود. همچنین هیچ مجوزی برای هیج یا فرد یا گروهی برای انجام مواردی خارج از وظایف جاری صادر نشده و نمی شود.از مردم عزیز درخواست می شود ضمن حساسیت به هویت امدادگری و داوطلبی، هرگونه تخلف و رفتار ناشاسیت را به جمعیت هلال احمر یا سایر مراجع قانونی گزارش کرده تا راه بر سوء استفاده از لباس و نشان خدمت به مردم بسته شود.

بدیهی است اینکه در یک ویدیو عیر واضح نشان داده شود فردی با کاور هلال‌احمر در حال جابجایی بسته هایی نامشخص است، نمی تواند اتهامی را متوجه اعتبار این نهاد کنند و البته چنانچه سوء استفاده یا  تخلفی محرز شود، با متخلفان مطابق قانون برخورد سختگیرانه خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر