تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

ترامپ: درمورد ستایش یکی از مهاجمان نیوزیلند از خودم بی‌اطلاعم

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه با انکار انگیزه‌های نژادپرستانه در حمله تروریستی نیوزیلند گفت که ملی گرایی افراطی و برترپنداری سفید پوستان را معضلی رو به گسترش نمی‌داند.

کد خبر: ۲۲۵۲۱
۱۰:۲۲ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۷

دیدارنیوز - «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه با انکار انگیزه‌های نژادپرستانه در حمله تروریستی نیوزیلند گفت که ملی گرایی افراطی و برترپنداری سفید پوستان را معضلی رو به گسترش نمی‌داند.

به نقل از واشنگتن پست، وی که جمعه در مراسم وتوی طرح لغو وضعیت اضطرار ملی سخن می‌گفت، در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص تهدید نژادپرستی گفت: فکر می‌کنم مشکل تنها در مورد یک گروه کوچک است که دارای مشکلات بسیار جدی است.

ترامپ همچنین درخصوص مطلب منتسب به یکی از مهاجمان نیوزیلند که وی را مورد ستایش قرار داده بود، اظهار بی‌اطلاعی کرد.

این نخستین بار نیست که رئیس جمهوری آمریکا به سبب سخنان و اعمال خود، متهم به تشویق و تحریک گروه‌های نژادپرست و افراطی می‌شود و در عین حال از انتقاد و اشاره صریح به انگیزه‌های نژادپرستانه و مهاجرستیز آن‌ها پرهیز می‌کند.

از جمله موارد مشابه، گردهمایی سال ۲۰۱۷ برترپنداران سفیدپوست در شهر شارلوتزویل ایالت ویرجینیا است که ترامپ به موجب عدم محکومیت صریح آن، هدف انتقاد‌های بسیاری قرار گرفت.

رسانه‌های آمریکایی روز جمعه با مقایسه این رویداد با حادثه تروریستی حمله به مساجد نیوزیلند، خطر گسترش اسلام‌هراسی و نفرت‌پراکنی نسبت به ادیان و اقوام را یادآور شدند.

فرد یا افرادی مسلح روز جمعه با حمله به دو مسجد در شهر کرایست چرچ نیوزیلند، نمازگزاران را به گلوله بستند.

در این حادثه تروریستی که یکی از افراد مهاجم آن را به صورت زنده در صفحه فیس‌بوک خود پخش می‌کرد، ۵۰ تن کشته و ده‌ها تن دیگر زخمی شدند.

حال دست کم دو نفر از مجروحان وخیم گزارش شده است.

مظنون اصلی، برنتون تَرنت ۲۸ ساله اهل استرالیا است که پیشتر بار‌ها در صفحات مجازی خود از حضور مهاجران مسلمان در سرزمین‌های اروپایی ابراز خشم کرده بود.

تصویری که در رسانه‌ها منتشر شده است، نشان می‌دهد که او نام مهاجمان مسلحی را که در سال‌های گذشته، مهاجران و مسلمانان را در کشور‌هایی همچون سوئد و کانادا هدف حمله قرار بودند، روی سلاح خود حکاکی کرده بود.

ترنت صبح شنبه (به وقت محلی) تفهیم اتهام شد و ۵ آوریل (۱۶ فروردین ۱۳۹۸) به عنوان تاریخ نخستین جلسه محاکمه وی تعیین شد.

منبع: انتخاب
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر