تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مقصد بعدی گواردیولا برای فصل بعد، یوونتوس

روزنامه انگلیسی میرر به نقل از روزنامه‌نگاری که اولین بار خبر انتقال رونالدو به یووه را اعلام کرده بود، مدعی شد پپ گواردیولا با باشگاه یوونتوس برای جایگزینی مکس الگری به توافق رسیده است.

کد خبر: ۲۲۱۲۳
۱۳:۲۰ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۷

دیدارنیوز -  روزنامه انگلیسی میرر به نقل از لوئیجی گوئلپا، روزنامه‌نگار ایتالیایی نشریه ایل جورناله، کسی که اولین بار خبر انتقال کریستیانو رونالدو به تورین را اعلام کرده بود، مدعی شد که پپ گواریولا، سرمربی منچسترسیتی با پیشنهادی چهارساله برای هدایت یوونتوس روبرو شده و با این پیشنهاد به صورت لفظی موافقت کرده است.
 
 میرر به نقل از این روزنامه‌نگار نوشت:" من متوجه شدم که پپ گواردیولا با باشگاه یوونتوس به توافق لفظی رسیده تا برای چهار سال آینده سکان هدایت این باشگاه را به دست بگیرد. همان منبعی که خبر انتقال رونالدو به یووه را فاش کرده بود این خبر را به من داده است".
 
بدون تردید هواداران منچسترسیتی از انتشار این خبر بسیار ناراحت خواهند شد. گواردیولا از زمان بدست گرفتن هدایت سیتی در این تیم بسیار موفق بوده. شاگردان او در حال حاضر با اختلاف یک امتیاز نسبت به لیورپول صدرنشین لیگ برتر هستند و فصل پیش هم جام قهرمانی لیگ برتر را بالای سر برده‌اند. منچسترسیتی ماه گذشته میلادی توانست جام اتحادیه را هم فتح کند تا جام دیگری به افتخارات گواردیولا در تیم آبی شهر منچستر اضافه شود.
 
 
مالکین منچسترسیتی گواردیولا را با هدف تبدیل شدن به یکی از قدرت‌های برتر اروپا به تیم‌شان منتقل کردند و درخشش سیتی در دوران گواردیولا نشان می‌دهد که چرا مالکین یوونتوس از هم‌اکنون برای پر کردن جای خالی آلگری در انتهای فصل، دست به دامان پپ شده‌اند.
منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها