تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
معاون وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد

آخرین مهلت ثبت‌نام اسکان نوروزی فرهنگیان / اعلام نتایج نقل و انتقالات تا اردیبهشت ۹۸

News Image Lead

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: فرهنگیان جهت استفاده از خدمات ستادهای اسکان نوروزی، رزرو اینترنتی محل‌های مورد نظر را انجام دهند. مهلت پایان ثبت نام تا ۲۴ اسفندماه است.

کد خبر: ۲۱۱۳۹
۰۹:۳۳ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۷
دیدارنیوز - علی الهیار ترکمن با اشاره به ابلاغ بخشنامه نقل و انتقالات فرهنگیان در سال ۹۸ اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش سالانه با تعداد زیادی تقاضای نقل و انتقلات مواجه است و کارکنان رسمی، پیمانی، رسمی آزمایشی و قراردادی شامل بخشنامه نقل و انتقالات می‌شوند.

وی در بررسی نقل و انتقالات، اصلی‌ترین شرط را عدم ایجاد خلاء نیروی انسانی  و به هم نخوردن تراز نیروی انسانی دانست و افزود: حداکثر همکاری را با فرهنگیان در برآورده کردن نیازهایشان خواهیم داشت‌.

الهیار ترکمن با اشاره به شروطی که در بخشنامه نقل و انتقلات آمده است، گفت: برای انتقال موقت به حداقل دو سال سابقه کار و برای انتقال دائم حداقل پنج سال خدمت تمام وقت و نداشتن تعهد به منطقه مبدا لازم است. به صورت میانگین تا ۶۰ درصد تقاضای نقل و انتقالات فرهنگیان موافقت می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به انتقال اضطراری فرهنگیان اظهار کرد: امسال نقل و انتقالات زود شروع شده است تا تکلیف همکاران زودتر مشخص شود، مناطق قبل از سال تحصیلی به شرایط با ثباتی برسند و در ستاد هم قابلیت برنامه ریزی داشته باشیم. بنابراین تا پایان اردیبهشت ماه نتایج قطعی نقل و انتقال فرهنگیان مشخص خواهد شد، اما یک فرصت اضطراری برای فرهنگیانی که شرایط خاص در تابستان برای آنها به وجود آمده است، دیده می‌شود تا در زمان نقل و انتقال اضطراری که فرصت آن از ۱۵ تا ۲۵ شهریور ماه است، اقدام کنند.

الهیار ترکمن گفت: ثبت در خواست‌های انتقال از ابتدای اسفندماه شروع شده و تا پایان فروردین ماه در سامانه enteghal.medu.ir قابل انجام است و فرهنگیان می‌توانند مدارک خود را در سایت بارگذاری کنند یا پس از ثبت نام مدارک مورد نیاز را به امور اداری منطقه محل خدمت خود ارائه دهند و همزمان همکاران اداری در مناطق به بررسی درخواست‌ها خواهند پرداخت و نتایج به مرحله بالاتر در استان‌ها ارسال خواهد شد.

وی درباره اعلام نتایج درخواست‌ها گفت: تا پایان فرودین ماه برای انتقال موقت و تا پایان اردیبهشت ماه نتایج انتقال دائم اعلام می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از همکاران فرهنگی خواست تا تمام شرایط نقل و انتقال را بررسی کنند و در صورت دارا بودن شرایط درخواست خود را ثبت کنند. همچنین همکارانی که مدت کمی است در استخدام آموزش و پرورش هستند، در نظر داشته باشند که آنها به دلیل نیاز منطقه بومی خود استخدام شده‌اند و به آن منطقه تعهد خدمت دارند، لذا تا پایان تعهد خود اقدام به درخواست انتقال نکنند.

الهیار ترکمن درباره اسکان نوروزی فرهنگیان نیز گفت: ستادهای اسکان نوروزی در ادارات آموزش و پرورش فعال شده است و علاوه بر خانه‌های معلم و باشگاه‌های فرهنگیان برای برخی مدارس که شرایط و استانداردهای لازم را دارند، تجهیزات مورد نیاز تهیه شده است و ما آمادگی پذیرایی از ۱۱ میلیون نفر - روز از همکاران فرهنگی در ایام نوروز را داریم.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در ادامه گفت: همکاران فرهنگی با ورود به سایت medu.ir و با رفتن به صفحه ستاد اسکان نوروزی می‌توانند ثبت نام و رزرو محل‌های اسکان نوروزی را انجام دهند و از قبل ثبت نام کنند و با مطمئن شدن رزرو خود اقدام به مسافرت کنند. مهلت پایان ثبت نام تا ۲۴ اسفندماه است.

بنابر اعلام مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی،  الهیار ترکمن گفت: در صورت وجود ظرفیت خالی در برخی مناطق، این ظرفیت به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری اعلام می‌شود تا از طریق این سازمان مردم به محل‌های اسکان نوروزی فرهنگیان هدایت شوند، اما اولویت در ستادهای اسکان نوروزی با همکاران فرهنگی است.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی