تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
وزیر آموزش و پرورش تشریح کرد

برگزاری «سنجش هوش» برای داوطلبان پایه هفتم مدارس سمپاد

News Image Lead

وزیر آموزش و پرورش آموزش و پرورش با بیان اینکه برای مدارس استعدادهای درخشان نگرانی‌هایی پس از حذف آزمون‌های استعدادهای درخشان ایجاد شد گفت: برای مهر ۹۷ صرفا یک سنجش هوش و استعداد را از بین داوطلبانی که شرایط اعلامی دارند، گرفته می‌شود بنابراین افرادی که از حد قابل قبولی از استعداد برخوردارند برای پایه هفتم مدارس سمپاد دعوت می‌شوند این در حالیست که نیازی به کتاب تستی و آزمون نیست.

کد خبر: ۲۰۴۷
۱۳:۵۴ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سید محمد بطحایی در حاشیه آیین رونمایی از برنامه نظام سنجش شایستگی‌های حرفه‌ای مدیران مدارس که در اردوگاه باهنر برگزار شد درباره نحوه ورود به مدارس سمپاد گفت: باید به سمتی برویم که اختلالاتی چون "اضطراب" را در مدارس کاهش دهیم. آموزش و پرورش کماکان مصر به حذف آزمون‌هایی است که به عناوین مختلف در دوره ابتدایی در حال برگزاری است.

وی افزود: فشارهایی که به بچه‌ها وارد می‌شود از سطح توانشان خارج شده است. باید تلاش کنیم این آفت را رفع کنیم. کماکان مصر به حذف آزمون‌هاییم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برای مدارس استعدادهای درخشان نگرانی‌هایی وجود داشت از جمله اینکه مبادا آنها که هوش برتر دارند در خلال این تصمیم دچار آفت شده و به فراموشی سپرده شوند گفت: برای مهر ۹۷ صرفا یک سنجش هوش و استعداد را از بین داوطلبانی که شرایط اعلامی را دارند گرفته می‌شود، بنابراین نیازی به کتاب تستی و آزمون نیست.

بطحایی ادامه داد: بر این اساس افرادی که از حد قابل قبولی از استعداد برخوردارند برای پایه هفتم مدارس سمپاد دعوت می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه برای سال‌های آینده نحوه ورود پس از بررسی در شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی آموزش و پرورش به موقع اطلاع رسانی خواهد شد عنوان کرد: سنجش هوش و استعداد برای مهر امسال صرفا متکی بر هوش و استعداد خواهد بود که روشها در حال طراحی است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه خانواده‌ها فرزندشان را فعلا در هر مدرسه‌ای که می‌خواهند ثبت نام کنند چون صرفا بر اساس هوش انتخاب خواهیم کرد اظهار کرد: خانواده‌ها نگران نباشند زیرا هر دانش‌آموزی که در پایه هفتم سمپاد پذیرفته شد، به مدرسه سمپاد ثبت نام‌شده منتقل می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش درباره سامانه حساب یکپارچه مدارس که فعالیت آن در دوره قبلی متوقف شد گفت: زمینه اجرای حساب یکپارچه با توافقاتی فراهم بود اما مراجع ناظر یکی دو اشکال حقوقی بر آن وارد کردند که در حال رفع ابهامات هستیم که امیدواریم در آینده انضباط بیشتری به وجوه مردمی جمع آوری شده در مدارس بدهد.

وی همچنین با بیان اینکه برنامه سنجش صلاحیت‌های حرفه‌ای مدیران مدارس در راستای برنامه کلانی است که توسط سازمان امور استخدامی راهبری می‌شود گفت: امروز تفاهم نامه‌ای با جهاددانشگاهی داشتیم که علاوه بر اجرا و استقرار نظام سنجش بندهای دیگری نیز داشت. استفاده از ظرفیت خوب جهاددانشگاهی برای طرح های پژوهشی و حمایت جهاد در زمینه‌های توسعه‌ای از این جمله است که امیدواریم بتدریج عملیاتی شود.

بطحائی درباره دریافت وجوه مردمی در ایام ثبت نام نیز گفت: متاسفانه همواره در چنین ایامی بحث جدی کمکهای اولیاء برای اداره مدارس مطرح است. در بودجه سال 97 با کمک مجلس حکمی پیش بینی شده که بخشی از هزینه آب و سوخت مدارس را می‌توان از آن محل تامین کرد که هنوز آیین نامه اجرایی آماده نشده و منابعی دریافت نکردیم.

وی افزود: امیدواریم روزی برسد که مدارس نیازی به کمک اولیاء نداشته باشند. این هزینه ها باید اختیاری باشد. باید خانواده‌ها توجیه شوند و نباید فضای تربیتی به سمتی برود که با اجبار و کدورت مبالغی از اولیاء دریافت شود. اولیاء با درک عمیقی که دارند هرآنچه در توانشان است به مدارس کمک می‌کنند.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان