تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

راه‌اندازی مدارس اوتیسم در تمامی استان‌ها

News Image Lead

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: حداقل یک مدرسه اوتیسم در همه استان‌های کشور راه‌اندازی خواهد شد.

کد خبر: ۱۹۲۷۲
۱۰:۵۶ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۷
دیدارنیوز - مجید قدمی در سفر به استان اصفهان  اظهار کرد: سازمان  آموزش و پرورش استثنایی باید معلمی را از دانشگاه تحویل بگیرد که بتواند دانش آموزان اوتیسم را تربیت کند، اما به دلیل اینکه دانشگاه‌ها به وظیفه خود عمل نکردند، سازمان مجبور شد خود این اقدام را انجام دهد.

وی تصریح کرد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور به این نتیجه رسید که امیدی به دانشگاه‌ها نیست و باید مجموعه کتاب درباره آموزش دانش آموزان اوتیسم، گردآوری و منتشر کند.

قدمی خاطرنشان کرد: قلم زدن، تولید محتوا، طراحی و برنامه ریزی آموزشی در این زمینه کار آسانی نیست، اما تا کنون در سه پایه کتاب تولید شده و انتشار کتاب‌های سه پایه دیگر نیز در حال انجام است.

وی اضافه کرد: این قشر از دانش آموزان حق دارند که آموزش ببینند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به فعالیت ۴۸مرکز آموزش اوتیسم در کشور شامل ۳۰مرکز دولتی یادآور شد: بنابر آمارهای جهانی از هر ۶۵ نوزاد یک نفر به اوتسیم مبتلا می شود، اما سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور بچه‌های بین ۵۰تا ۷۰درصد را در این مدرسه ها پذیرش می کند.

وی ادامه داد: بر اساس ابزارهای تشخیصی این سازمان، دانش آموزانی که مجوز ورود به این مدرسه را دریافت نکنند باید خدمات توانبخشی از سوی سازمان بهزیستی برای آنها در نظر گرفته شود.

قدمی، آموزش و پرورش استثنایی در جهان را مرهون پیگیری پدران و مادران دانش آموزان دانست و تصریح کرد: پدران و مادران باید از احقاق حق آنها دفاع کنند که ارائه آموزش یکی از مولفه ها است و باید مسائل مالی و اشتغال نیز از سوی انجمن اوتیسم دنبال شود.

وی از تحصیل 2800 نفر دانش آموز طیف اوتیسم در کشور خبر داد و افزود: شمار دانش آموزان استثنایی کشور در ابتدای انقلاب با جمعیت ۴۰میلیون نفری هشت هزار نفر بود که این آمار به ۱۵۲هزار نفر رسیده است.

به گزارش مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش و پرورش، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور ، نسبت دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در جهان را چهار پسر به ازای یک دختر اعلام و عنوان کرد: این دانش آموزان در هفت گروه از جمله بینایی، شنوایی، جسمی و حرکتی، ارتباط عاطفی و اختلال یادگیری جای می گیرند.

وی با اشاره به تلاش‌ها برای راه اندازی دست کم یک مدرسه اوتیسم در همه استان‌ها اضافه کرد: برنامه‌ریزی در این زمینه از پیچیدگی‌های ویژه‌ای برخوردار بوده و نیازمند نیروی انسانی، فضای آموزشی و نیروی توانبخشی است.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر