تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
نماینده ایلام می‌گوید باید در رفتار‌های خود در مجلس تجدیدنظر کنیم

فلاحی: بعد از جنگ به تنظیمات بد کارخانه برگشتیم/ اقتصاد فشل را مدیریت کنیم

سارا فلاحی، نماینده ایلام در مجلس در نشست علنی چهارشنبه گفت: ما چگونه در جنگ ۱۲ روزه، اقتصاد و بازار را مدیریت کردیم، اما بعد از جنگ به تنظیمات بد کارخانه برگشتیم. آدرس درست این است التهاب بازار را درست و اقتصاد فشل و به تاراج رفته را مدیریت کنیم، برای کاهش ارزش پول ملی رگ گردنمان بیرون بزند و مافیا‌ها را مدیریت کنیم؛ قطعا با این شرایط هم قیمت سکه پایین می‌آید و هم معیشت مردم در مسیر درست قرار خواهد گرفت.

کد خبر: ۱۹۲۳۷۴
۱۳:۱۲ - ۱۲ آذر ۱۴۰۴

فلاحی: بعد از جنگ به تنظیمات بد کارخانه برگشتیم/ اقتصاد فشل را مدیریت کنیم

دیدارنیوز: نماینده مردم ایلام در مجلس با بیان اینکه طرح محکومیت‌های مالی که برخلاف نص صریح قرآن، سیره علوی و نبوی و اصول ۳، ۱۰، ۲۰ و ۲۱ قانون جمهوری اسلامی است برای پرت کردن حواس مردم و آدرس غلط دادن به مردم است، گفت: آیا عاقلانه نبود وقتی که اینجا برای نجات دادن ۱۸۰۰ زندانی مهریه صرف کردیم را صرف زندانی کردن بدهکاران ارزی و کسانی که اقتصاد این مردم را به نابودی کشاندند، می‌کردیم، آیا عاقلانه نبود مسئولین بی مسئولیتی که برخی از آن‌ها پشت مافیا هستند را به صلابه قانون می‌کشاندیم.

سارا فلاحی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۱۲ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: طرح محکومیت‌های مالی که برخلاف نص صریح قرآن، سیره علوی و نبوی و اصول ۳، ۱۰، ۲۰ و ۲۱ قانون جمهوری اسلامی است برای پرت کردن حواس مردم و آدرس غلط دادن به مردمی است که هنوز باور نکرده‌ایم از ما هوشمندتر و بسیار از مسئولین جلوتر هستند.

نماینده مردم ایلام، ایوان، شیروان، چرداول و مهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما در این طرح به مردم آدرس غلط دادیم و فراموش کردیم مردم تدبیر را از فرافکنی تشخیص می‌دهند، اضافه کرد: ما چگونه در جنگ ۱۲ روزه، اقتصاد و بازار را مدیریت کردیم، اما بعد از جنگ به تنظیمات بد کارخانه برگشتیم. آدرس درست این است التهاب بازار را درست و اقتصاد فشل و به تاراج رفته را مدیریت کنیم، برای کاهش ارزش پول ملی رگ گردنمان بیرون بزند و مافیا‌ها را مدیریت کنیم؛ قطعا با این شرایط هم قیمت سکه پایین می‌آید و هم معیشت مردم در مسیر درست قرار خواهد گرفت.

وی با تاکید بر اینکه ما نباید اجازه دهیم برخی عامدانه از قرآن، ولایت و امام جامعه عبور کنند و به نام دین مردم را از مقدسات دور کنند، تصریح کرد: آیا عاقلانه نبود وقتی که اینجا برای نجات دادن ۱۸۰۰ زندانی مهریه صرف کردیم را صرف زندانی کردن بدهکاران ارزی و کسانی که اقتصاد این مردم را به نابودی کشاندند، می‌کردیم، آیا عاقلانه نبود مسئولین بی مسئولیتی که برخی از آن‌ها پشت مافیا هستند را به صلابه قانون می‌کشاندیم. در این صورت قطعا زندگی آن ۱۸۰۰ زندانی مهریه هم در مسیر اصلاح قرار می‌گرفت و مجبور نبودیم یکی را از زندان درآوریم و دیگری را در زندان بی پناهی قرار دهیم.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم ادامه داد: آیا بهتر نبود به جای اهتمامی که اینجا ورزیدیم و تلاشی که صرف کردیم تا زنان را از حق شرعی خودشان محروم کنیم، در گذشته به گونه‌ای عمل می‌کردیم که مردم را از مقدسات دور نمی‌کردیم و به مردان و زنانمان یاد می‌دادیم سر سفره عقد نطفه دروغ را نبندند.

فلاحی تصریح کرد: ضمن احترام به مردان شریف جامعه‌ام؛ آیا بهتر نبود زندگی ائمه را با رفتارمان تبیین می‌کردیم و به مردان و زنان جامعه آموزش می‌دادیم که در مسیر صلاح قرار بگیرند نه آنکه مسیر مردان هوس باز متمکن را باز کنیم تا زندگی پنهانی داشته باشند و به زنان بی پناهشان خیانت کنند. باید در رفتار‌های خود در مجلس تجدیدنظر کنیم.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر