تیتر امروز

پایان جنگ با توافق حماس و اسرائیل/ ظریف: طراحی معامله عزتمندانه با آمریکا/ نیروهای نامحسوس برای رصد شهروندان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پایان جنگ با توافق حماس و اسرائیل/ ظریف: طراحی معامله عزتمندانه با آمریکا/ نیروهای نامحسوس برای رصد شهروندان

این صد و بیست و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «اقتصاد پلاس» با مرتضی افقه؛ اقتصاددان

«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»

در برنامه «اقتصاد پلاس»، سید مرتضی افقه، استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز و تحلیلگر مسائل اقتصادی، با تاکید بر نقش کلیدی نیروی انسانی در توسعه کشور، هشدار داد که ایران حتی با منابع طبیعی...
جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس:

جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود به سراغ سید جواد میری استاد دانشگاه و جامعه شناس رفت؛ او در این برنامه از تاثیرات مکانیسم ماشه بر جامعه و آینده ایران گفت.
آتش‌بس در غزه رسما اجرایی شد

تصویب توافق در کابینه؛ عقب‌نشینی نیروهای اسرائیلی از غزه +ویدیو

در پی توافق روز پنجشنبه میان حماس و اسرائیل برای پایان جنگ در غزه و تبادل اسرا، نیروهای اسرائیلی امروز (جمعه) پس از تصویب توافق توسط کابینه اسرائیل، از غزه عقب‌نشینی کردند.

کد خبر: ۱۹۱۲۲۷
۱۰:۰۰ - ۱۸ مهر ۱۴۰۴

تصویب توافق در کابینه؛ عقب‌نشینی نیروهای اسرائیلی از غزه +ویدیو

دیدارنیوز: کابینه اسرائیل توافق برای آتش‌بس و آزادی اسرا را تصویب کرد.

دفتر نخست‌وزیری اسرائیل روز جمعه اعلام کرد که کابینه توافق برای آزادی زندانیان باقی‌مانده در غزه را تصویب کرده است. با تصویب این رأی، آتش‌بس اکنون اجرایی می‌شود.

در این جلسه «استیو ویتکاف» مذاکره‌کننده ارشد آمریکایی و «جرد کوشنر» داماد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که در مذاکرات مربوط به آتش‌بس نقش داشتند نیز حاضر بودند. 

تصویب توافق در کابینه؛ عقب‌نشینی نیروهای اسرائیلی از غزه +ویدیو

طبق گزارش تایمز اسرائیل، آزادی زندانیان اسرائیلی در ازای آزادی حدود ۲،۰۰۰ اسیر فلسطینی و عقب‌نشینی نسبی ارتش رژیم صهیونیستی از غزه، مرحله اول طرح به اصطلاح صلح غزه است که توسط ترامپ مطرح شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی اکنون به خطوط جدیدی در داخل نوار غزه عقب‌نشینی خواهد کرد. پس از آن، پنجره ۷۲ ساعته برای آزادی تمام زندانیان توسط حماس آغاز خواهد شد.

آغاز عقب‌نشینی تدریجی اشغالگران از غزه

برخی مناطق نوار غزه شاهد عقب‌نشینی تدریجی نیرو‌های رژیم صهیونیستی و آغاز بازگشت آوارگان است.

شبکه الجزیره گزارش داد نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی از برخی محله‌های شهر غزه عقب نشینی تدریجی را آغاز کردند و بازگشت آوارگان به محله‌های النصر، التفاح و الصفطاوی در شهر غزه آغاز شده است.

 

خبرنگار الحدث نیز اعلام کرد لشکر۳۶ گولانی عقب نشینی از نوار غزه را آغاز کرده است. کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد تیپ هفت ارتش عقب نشینی از نوار غزه را آغاز کرد.

واللا نیز به نقل از منابع اعلام کرد: نیرو‌های اسرائیلی عقب نشینی از شهر غزه و اردوگاه الشاطئ را آغاز کردند. این نیرو‌ها در نقاط متعدد مستقر خواهند شد. روند عقب نشینی پیچیده و حساس است و ارتش نمی‌خواهد ریسک کند.

این منابع اعلام کردند: ارتش نیرو‌های شرکت‌کننده در عملیات در غزه را کاهش داد و یگان‌های وابسته به تیپ گولانی و نیرو‌های دیگر را خارج کرد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد نیرو‌های اسرائیلی در غزه به زودی عقب نشینی به خط زرد که درباره آن توافق صورت گرفته است را تکمیل خواهند کرد.

پیش از این رژیم صهیونیستی به نقض توافق آتش بس پرداخته و بالگرد‌ها و توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی مناطق شرقی شهر غزه را هدف قرار دادند.

همچنین یک حمله هوایی علیه منزلی در شمال محله النصر در شهر غزه صورت گرفت.

قایق‌های رژیم صهیونیستی نیز خیابان الرشید در مرکز نوار غزه را هدف قرار دادند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۸ مهر
امروز جمعه ۱۸ مهر
امروز جمعه ۱۸ مهر
امروز جمعه ۱۸ مهر