تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
مکرون امیدوار است این توافق راه را برای «یک راه‌حل سیاسی» هموار کند

واکنش برخی از رهبران جهان به توافق غزه/ اردوغان از ترامپ تشکر کرد

در پی توافق حماس و اسرائیل برای پایان جنگ در غزه و آزادی اسرا، رهبران کشورهای جهان از این توافق استقبال کرده و رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه از همتای آمریکایی خود برای تشویق اسرائیل به آتش‌بس تشکر کرد.

کد خبر: ۱۹۱۱۹۴
۱۱:۳۶ - ۱۷ مهر ۱۴۰۴

واکنش برخی از رهبران جهان به توافق غزه/ اردوغان از ترامپ تشکر کرد

دیدارنیوز: برخی از کشورهای جهان به توافق حماس و اسرائیل برای پایان جنگ واکنش نشان دادند.

به نقل از بی‌بی‌سی، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه ضمن استقبال از توافق آتش‌بس بین اسرائیل و حماس ابراز امیدواری کرد که این توافق راه را برای «یک راه‌حل سیاسی» هموار کند. او در پیامی در شبکه ایکس گفت: «این توافق باید پایان جنگ و آغاز راه‌حلی سیاسی مبتنی بر راه‌حل دو دولتی باشد.»

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان، گفت که کشورش همچنان وضعیت مربوط به طرح صلح غزه را زیر نظر دارد، اما اطمینان دارد که این هفته راه‌حلی یافت خواهد شد. مرتس همچنین گفت: «ما از تحولات در اسرائیل دلگرم هستیم. واضح است که شانس زیادی برای رسیدن به توافق با حماس در چند ساعت آینده وجود دارد.»

کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، این توافق را پیشرفتی مهم و دستاورد بزرگ دیپلماتیک توصیف کرد.

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه از دونالد ترامپ برای تشویق اسرائیل به آتش‌بس تشکر کرد و گفت کشورش اجرای دقیق این توافق را زیر نظر خواهد داشت.

به نقل از ایرنا، نارندا مودی نخست وزیر هند در پیامی نوشت: ما از این توافق استقبال می‌کنیم. امیدواریم آزادی اسرا و افزایش کمک‌های بشردوستانه، باعث آرامش مردم غزه شده و مسیر را برای صلح پایدار هموار کند.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل با استقبال از این توافق، خواستار پایبندی کامل همه طرف‌ها به مفاد آن و حرکت به سمت برقراری یک آتش‌بس دائمی شد.

مقام‌های ارشد اروپایی از توافق تازه برای پایان جنگ غزه استقبال کرده و آن را نقطه عطفی در مسیر تحقق صلحی پایدار در منطقه دانستند.

کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: از همه طرف‌ها می‌خواهیم به تعهدات خود پایبند بمانند، به جنگ پایان دهند و پایه‌های صلحی عادلانه و پایدار را بنا نهند. انگلیس از اجرای کامل این توافق و مراحل بعدی گفت‌و‌گو‌ها برای تحقق طرح صلح حمایت خواهد کرد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر