تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
در حالی که ارز و طلا در راه گرانی بیشتر است، بازار سهام امروز تغییر مسیر داد

بی‌توجهی بورس به ماشه

امروز (شنبه) بازار سرمایه برخلاف انتظار ناشی از احتمال فعال شدن مکانیسم ماشه و روندی که از ۲۴ شهریور در پیش گرفته بود سبزپوش شد؛ به طوری که شاخص کل با افزایش بیش از ۵۳ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۵۷۷ هزار واحد رسید.

کد خبر: ۱۹۰۵۸۳
۱۴:۲۸ - ۰۵ مهر ۱۴۰۴

بی‌توجهی بورس به ماشه

دیدارنیوز: امروز (شنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۵۳ هزار و ۲۷۰ واحد رشد کرد و به رقم دو میلیون و ۵۷۷ هزار و ۵۲۶ واحد رسید.

پس از رد قطعنامه پیشنهادی شب گذشته روسیه و چین درباره تمدید شش ماهه زمان بازگشت تحریم‌های ایران در سازمان ملل و احتمال فعال شدن مکانیسم ماشه از امشب، انتظار می‌رفت که بورس قرمزپوش شود، اما بازار سرمایه رشد قابل توجهی داشت. برخی افراد علت این موضوع را کاهش ریسک تنش و جنگ ناشی از فعال شدن مکانیسم ماشه می‌دانند.

در اولین روز هفته شاخص هم‌وزن نیز ۱۰ هزار و ۸۳۹ واحد افزایش داشت و در عدد ۷۸۰ هزار و ۸۵ واحد ایستاد.

امروز تعداد سهام مثبت بورس ۳۰۴ عدد و سهام منفی ۴۲ عدد بود. تعداد خریداران به ۲۷ هزار نفر رسید. به طور کلی بازار ۲.۱۱ درصد افزایش یافت. همچنین ۲۲۰ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

فارس، فملی و فولاد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند. از نماد‌های پرتراکنش نیز می‌توان به خودرو، وبملت و فولاد اشاره کرد.

شاخص فرابورس ایران هم امروز افزایش ۲۳۸ واحد را تجربه کرد و به ۲۳ هزار و ۸۹۶ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۱۴۲ هزار فقره و ارزش آن ۳۷ هزار میلیارد تومان بود.

فزر، آریا و ومپنا بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند. نان، آردینه و مهر نیز از نماد‌های پرتراکنش فرابورس بودند.

عمده کارشناسان معتقدند، بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیر‌های سیاسی، رکود تولید و صنعت، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال، بورس تا قبل از ریزش‌های اخیر رکوردشکنی کرده و تا کانال ۳.۲ میلیون واحد رشد کرده بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر