تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
هواشناسی ایران ۲۸ شهریور ۱۴۰۴

کاهش دما و بارش باران/ شهرکرد ۴، اهواز ۴۲ درجه

امروز (۲۸ شهریور) از ساعات بعدازظهر در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل همچنین شرق اردبیل و غرب گیلان افزایش ابر و بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد آغاز می‌شود.

کد خبر: ۱۹۰۲۱۷
۰۹:۰۲ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۴

کاهش دما و بارش باران/ شهرکرد ۴، اهواز ۴۲ درجه

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از احتمال ابرناکی، بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد همراه با کاهش دما با نفوذ جرایانات شمالی برای برخی نقاط کشور در هفته آینده خبر داد.

صادق ضیاییان در گفت‌و‌گو با ایسنا در توضیح بیشتر اظهار کرد: امروز (۲۸ شهریور) از ساعات بعدازظهر در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل همچنین شرق اردبیل و غرب گیلان افزایش ابر و بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: در ضمن در جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد. فردا شنبه (۲۹ شهریور) هم با نفوذ جرایانات شمالی به سواحل دریای خزر در شرق اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان و غرب خراسان شمالی ابرناکی، بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد همراه با کاهش دما پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: روز یکشنبه (۳۰ شهریور) با گذر سامانه بارشی از نوار شمالی کشور علاوه بر اینکه مقدار بارش و وزش باد شمالی در سواحل دریای خزر تقویت می‌شود، در مناطقی از آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در زنجان، قزوین، البرز و تهران نیز ابرناکی، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما رخ می‌دهد. در نوار شرقی کشور نیز وزش باد افزایش می‌یابد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: دوشنبه (۳۱ شهریور) در گیلان، مازندران، غرب گلستان و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران ابرناکی، گاهی رگبار و رعد و برق رخ می‌دهد و به تدریج از اوایل شب بر شدت وزش باد در نوار شرقی کشور افزایش می‌یابد و در مناطق شرقی به ویژه در زابل گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

ضیاییان ادامه داد: سه‌شنبه (اول مهر) هم در نوار شرقی کشور وزش باد ادامه خواهد داشت و تنها در دامنه‌های البرز مرکزی واقع در مازندران، البرز و تهران و همچنین در ارتفاعات جنوب استان‌های کرمان و فارس افزایش ابر وزش باد و رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

وی اضافه کرد: دریای عمان طی سه روز آینده و خلیج فارس شنبه و یکشنبه مواج است. دریای خزر نیز از بعد از ظهر جمعه تا دوشنبه مواج و متلاطم است.

رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۹ شهریور) صاف تا کمی ابری با وزش باد، گاهی وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک با حداقل و حداکثر دمای ۲۱ و ۳۱ درجه سانتیگراد و پس فردا (۳۰ شهریور) صاف تا کمی ابری با وزش باد، گاهی وزش باد شدید، احتمال گرد و خاک و در اواخر وقت بارش پراکنده با کمترین و بیشترین دمای ۱۹ و ۳۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه دمای ۴ و ۳ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه دمای ۴۲ و ۳۸ دمای درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرم‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی