تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
یادداشتی از کامبیز نوروزی درباره اظهارات حمید رسایی

تندرو‌ها و افکار عمومی

کامبیز نوروزی، حقوقدان و وکیل دادگستری در یادداشتی به موضوع تندروها و افکار عمومی اشاره کرد و درباره اظهارات حمید رسایی، نماینده مجلس نوشت: افکار عمومی اسباب تفریح نیست. کسانی می‌توانند از افکار عمومی حرف بزنند و به آن ملتزم باشند که سال‌های طولانی در مقابل خواست‌های عمومی نایستاده و این مفهوم از گفتار و رفتارشان فرسنگ فرسنگ دور نباشد.

کد خبر: ۱۸۹۸۸۶
۱۹:۳۹ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۴

تندرو‌ها و افکار عمومی

دیدارنیوز _ کامبیز نوروزی:

حمید رسایی، ناراحت از توافق عراقچی و گروسی راهی برای ابراز مخالفت ندارد جز اینکه بگوید: "برای این شکل حکمرانی متاسفم که هیچ اهمیتی برای افکار عمومی خودش قائل نیست."

اینکه کسی مثل رسایی از افکار عمومی حرف بزند و به آن استناد کند خودش از عجایب روزگار است ولی چنانچه او و همفکرانش در جبهه پایداری واقعا به افکار عمومی ملتزم‌اند بسم‌الله! نگاه و خواسته افکار عمومی را بپذیرند و آن را ملاک بدانند و در برابرش صف‌آرایی نکنند.

در این‌صورت باید ایشان و دوستانشان کاری کنند که همین حکمرانی در موضوعاتی مثل همین مذاکرات، حجاب و عفاف، موسیقی و فیلم و کنسرت، آزادی بیان و رسانه، آزادی احزاب، انتخابات، و خیلی چیز‌های دیگر در مجلس و دولت و شورای عالی امنیت ملی و قوه‌ قضائیه و سایر دستگاه‌های نظام به افکار عمومی اهمیت بدهند و طبق نظر افکار عمومی تصمیم بگیرند و عمل کنند.

افکار عمومی هم امر مجهولی نیست. نظرسنجی‌های معتبر، نه کار‌هایی که موسسه‌های دست‌ساز فرمایشی انجام‌ می‌دهند، بخوبی وضعیت افکار عمومی را معلوم‌ می‌کنند.

همین الان هم این نظرستحی‌ها وجود دارند. مثلا گزارش‌های ایسپا در مورد حجاب و امور فرهنگی و مذاکرات و... موجود‌اند و در آنها می‌توان گرایش‌های افکار عمومی را بخوبی مشاهده کرد که اغلب در نقطه مقابل تفکرات رسایی و دوستان است.

اما افکار عمومی اسباب تفریح نیست. کسانی می‌توانند از افکار عمومی حرف بزنند و به آن ملتزم باشند که سال‌های طولانی در مقابل خواست‌های عمومی نایستاده و این مفهوم از گفتار و رفتارشان فرسنگ فرسنگ دور نباشد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر