تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
مومنی، وزیر کشور اعلام کرد

اصلی‌ترین اولویت ما باید بازگشت زائران باشد/ معطلی در مرزها و گرما، آزاردهنده است

اسکندر مومنی، وزیر کشور گفت: اصلی‌ترین اولویت ما باید بازگشت زائران باشد. حتما اتوبوس‌هایی که از مبدأ به مرز‌ها می‌آیند معاینه فنی شوند تا از امنیت کافی برخوردار باشند.

کد خبر: ۱۸۸۵۴۸
۱۷:۰۹ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۴

اصلی‌ترین اولویت ما باید بازگشت زائران باشد/ معطلی در مرزها و گرما، آزاردهنده است

دیدارنیوز: وزیر کشور با بیان اینکه اکنون حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر زائر در عراق و عده‌ای هم در مسیر رفتن به این کشور هستند، تاکید کرد: تراکم بازگشت از همین لحظه تا سه یا چهار روز آینده بیشتر می‌شود که ناوگان حمل‌ونقل باید آمادگی کاملی در این زمینه داشته باشد.

اسکندر مومنی در جلسه قرارگاه پایش و نظارت ستاد مرکزی اربعین با بیان اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد همراهی و همکاری همه دستگاه‌ها و نیز مردم برای برگزاری مراسم اربعین بسیار بهتر از سال گذشته است، اظهار کرد: همکاری بین ایران و عراق چه در حوزه مرز و نقل و انتقال زائران و چه در خاک عراق بیشتر شده و نشست‌هایی که در عراق برگزار کردیم به این امر کمک کرده است.

وی ادامه داد: مهم است مصوبات و تصمیماتی که گرفته‌ایم اجرا کنیم و به آنها توجه داشته باشیم. اگر مواردی هم در میدان عمل رخ داد که نیاز به تصمیم‌گیری داشت درباره آنها نیز به یک تصمیم‌گیری برسیم.

وزیر کشور یادآور شد: امروز حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر همچنان در عراق و عده‌ای هم در مسیر رفتن به این کشور هستند. تراکم بازگشت از همین لحظه تا سه یا چهار روز آینده بیشتر می‌شود که ناوگان حمل‌ونقل باید آمادگی کامل داشته باشد.

مومنی تاکید کرد: اگر زائران در مرز‌ها معطل شوند و در گرما بمانند بسیار برای آنان آزاردهنده خواهد شد و به همین دلیل باید حتماً تمهیدات به شیوه‌ای اندیشیده شود که در مرز‌ها به‌هیچ‌وجه ایستایی نداشته باشیم.

وی افزود: اصلی‌ترین اولویت ما باید بازگشت زائران باشد. حتماً اتوبوس‌هایی که از مبدأ به مرز‌ها می‌آیند معاینه فنی شوند تا از امنیت کافی برخوردار باشند.

وزیر کشور گفت: گرمازدگی و بیماری‌های گوارشی نیز بیشترین مراجعات یا موارد بستری را در میان زائران دارد که به تلاش‌های بیشتر کمیته بهداشت ستاد اربعین نیازمند است.

مومنی تاکید کرد: تلاش کنیم سال بعد ضعف‌های امسال را نداشته باشیم که اصلا قابل‌پذیرش نیست. همانطور که امسال بهتر از سال گذشته بوده، باید در سال آتی نیز همین روند طی شود. ارزیابی‌ها و شناسایی نقاط ضعف و قوت باید مکتوب و به‌صورت داخلی، منتشر شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر