تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
جواد امام می‌گوید آرای تندروها حتی کفاف هیات‌مدیره ساختمان مسکونی‌شان را هم نمی‌دهد

واکنش جبهه اصلاحات‏ به طرح عدم‌کفایت سیاسی پزشکیان از سوی تندروها

جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات ایران‏ در واکنش به تهدیدهای تندرو‌ها برای طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور در مجلس نوشت: کسانی صحبت از کفایت سیاسی⁩ می‌کنند که در انتخابات آزاد و بدون دوپینگ نظارت استصوابی⁩، رأی‌شان کفاف هیأت‌مدیره ساختمان مسکونی‌شان را هم نمی‌دهد! تنها راه خروج از بن‌بست امروز، بازگشت به مردم و برگزاری ⁧انتخابات آزاد⁩ و حاکم شدن مردم بر سرنوشت خویش است.

کد خبر: ۱۸۸۴۹۷
۱۸:۱۱ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۴

واکنش جبهه اصلاحات‏ به طرح عدم‌کفایت سیاسی پزشکیان از سوی تندروها

دیدارنیوز: سخنگوی جبهه اصلاحات‏ به طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور از سوی تندرو‌های داخلی واکنش نشان داد.

جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات ایران‏ در واکنش به تهدیدهای تندرو‌ها برای طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور در مجلس در شبکه ایکس نوشت: 

«کسانی صحبت از کفایت سیاسی⁩ می‌کنند که در انتخابات آزاد و بدون دوپینگ نظارت استصوابی⁩، رأی‌شان کفاف هیأت‌مدیره ساختمان مسکونی‌شان را هم نمی‌دهد! تنها راه خروج از بن‌بست امروز، بازگشت به مردم و برگزاری ⁧انتخابات آزاد⁩ و حاکم شدن مردم بر سرنوشت خویش است. ‏والسلام.»

لازم به توضیح است حمید رسایی نماینده تندرو مجلس اخیرا با انتشار متنی در کانال تلگرامی خود بحث عدم کفایت سیاسی رئیس دولت چهاردهم را مطرح کرده و اظهار داشته است: «به نظر من آقای پزشکیان کفایت سیاسی برای پست ریاست جمهوری را ندارد.»

مطلب مرتبط:

مخالفت با جنگ‌طلبی، صدای تندروها را درآورد!

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۳
0
0
سید عبدالملک گفتند آنانکه به حرف آمریکا اعتماد می‌کنند از الاغ هم احمق ترند. تمام
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر