تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
صادق نوروزی می‌گوید رئیس‌جمهور باید قدرت خود را در امور کشور نشان دهد

عضو جبهه اصلاحات خواستار عزل وزیر اطلاعات شد

صادق نوروزی، عضو جبهه اصلاحات ایران با اشاره به ضعف سیستم امنیتی کشور در جنگ اخیر، از مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری درخواست کرد که وزیر اطلاعات را برکنار کند.

کد خبر: ۱۸۷۶۳۹
۱۱:۲۳ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۴

عضو جبهه اصلاحات خواستار عزل وزیر اطلاعات شد

دیدارنیوز: صادق نوروزی عضو جبهه اصلاحات ایران با خطاب قرار دادن مسعود پزشکیان گفت: آقای رئیس جمهور! مردم از شما به عنوان شخص دوم کشور انتظار اقتدار و اعمال قدرت در امور کشور دارند.

این عضو جبهه اصلاحات ایران که در نشست اخیر اعضای مجمع عمومی این جبهه با رئیس جمهور، سخن می‌گفت، ضمن ارائه تصویری وخیم از شرایط فعلی ایران تصریح کرد: با این وصف مردم احساس می‌کنند مجموعه مدیریتی کشور دربلاتکلیفی بسر می‌برد و هیچ برنامه مشخصی برای عبور از بحران‌ها ندارد.

صادق نوروزی همچنین با اشاره به ضعف سیستم امنیتی کشور که در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر به روشنی آشکار شد، از مسعود پزشکیان خواست که وزیر اطلاعات را مورد مؤاخذه قرار دهد.

وی با یادآوری این که قبل از تهاجم نظامی اسرائیل به کشور، وزارت اطلاعات اعلام کرد اسناد قابل توجه‌ای از برنامه‌های اسرائیل به دست آورده، به رئیس جمهور گفت که ظاهرا فیک بوده و لذا انتظار می‌رود همانطور که در خصوص معاون پارلمانی تان عمل کردید، وزیر اطلاعات را نیز از سمت خود برکنار کنید.

گفتنی است پیش از شروع جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، وزارت اطلاعات با انتشار اطلاعیه‌ای در باره انجام یک عملیات اطلاعاتی "بی‌سابقه" خبر داد که بنا به ادعای این وزارتخانه، مأموران امنیتی ایران موفق به نفوذ به زیرساخت‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و انتقال حجم انبوهی از اسناد بسیار محرمانه آنها به داخل کشور شده‌اند.

منبع: رسانه جبهه اصلاحات ایران

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر