تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
پزشکیان در نشست مشترک تجاری ایران و پاکستان اعلام کرد

دیگران آینده را برای ما نخواهند ساخت

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران در جریان سفر خود به پاکستان، در نشست مشترک تجاری دو کشور گفت: آینده را دیگران برای ما نخواهند ساخت، بلکه این ما هستیم که باید با هم‌افزایی و پیوند در حوزه‌های علمی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، آن را بسازیم. خداوند ما را به مسیر خلاقیت، علم، عزت، استقلال و کرامت فراخوانده است و اگر باور کنیم، می‌توانیم در همه این عرصه‌ها پیشتاز باشیم.

کد خبر: ۱۸۸۱۱۵
۱۷:۵۱ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۴

دیگران آینده را برای ما نخواهند ساخت

دیدارنیوز: رئیس جمهور با بیان اینکه آینده را دیگران برای ما نخواهند ساخت، گفت: ما در ایران آماده‌ایم با برادران پاکستانی خود پیمانی ببندیم که در تمام زمینه‌های ممکن با یکدیگر همراه باشیم. مرز مشترک زمینی، دریا، باور‌ها و اعتقادات مشترک، فرصت‌های بی‌نظیری برای همکاری‌های گسترده فراهم کرده است.

در ادامه برنامه‌های سفر مسعود پزشکیان، نشست تجاری مشترک جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان، عصر امروز یکشنبه ۱۲ مرداد، با حضور رئیس جمهور کشورمان در اسلام‌آباد برگزار شد.

پزشکیان در این نشست که با حضور جمعی از فعالان اقتصادی، دانشگاهیان، مقامات دولتی و بازرگانان دو کشور برگزار شد، با اشاره به اشتراکات فرهنگی، دینی، تاریخی و زبانی میان ایران و پاکستان گفت: ارتباط ما و پاکستان از جنبه‌های مختلف به هم گره خورده و باورها، فرهنگ و ادبیات مشترک، ما را به یکدیگر پیوند می‌دهد.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه راه مستقیم همان چنگ زدن به ریسمان خداست، اظهار داشت: ما باید به ظرفیت‌های درونی خودمان تکیه کنیم و باور داشته باشیم که می‌توانیم با اراده و تلاش، آینده‌ای روشن‌تر برای کشور‌های خود رقم بزنیم.

پزشکیان با استناد به اشعار علامه اقبال لاهوری، از جمله این بیت که «خدا آن ملتی را سروری داد که تقدیرش به دست خویش بنوشت»، گفت: خداوند ملتی را که برای عزت و سربلندی خود تلاش کند، عزیز خواهد کرد. سیاستمداران، دانشگاهیان و بازرگانان ما باید وحدت و انسجام را از دل مفاهیم و تعالیم مشترک فرهنگی و دینی بیرون بکشند و آن را در عمل جاری کنند.

رئیس جمهور افزود: آینده را دیگران برای ما نخواهند ساخت، بلکه این ما هستیم که باید با هم‌افزایی و پیوند در حوزه‌های علمی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، آن را بسازیم. خداوند ما را به مسیر خلاقیت، علم، عزت، استقلال و کرامت فراخوانده است و اگر باور کنیم، می‌توانیم در همه این عرصه‌ها پیشتاز باشیم.

پزشکیان افزود: ما در ایران آماده‌ایم با برادران پاکستانی خود پیمانی ببندیم که در تمام زمینه‌های ممکن با یکدیگر همراه باشیم. مرز مشترک زمینی، دریا، باور‌ها و اعتقادات مشترک، فرصت‌های بی‌نظیری برای همکاری‌های گسترده فراهم کرده است.

رئیس جمهور با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر و حمایت ملت پاکستان از جمهوری اسلامی ایران، افزود: در آن روز‌های سخت، ملت پاکستان ثابت کرد که در کنار ملت ایران ایستاده است. این پشتیبانی صمیمانه برای ملت ما بسیار ارزشمند و دلگرم‌کننده بود.

پزشکیان با تأکید بر ضرورت دفاع از مظلومان، تصریح کرد: ما وظیفه داریم از مردم ستمدیده غزه، فلسطین، لبنان، سوریه و کشمیر دفاع کنیم. جنایت‌هایی که به نام تمدن و دموکراسی و حقوق بشر علیه کودکان، زنان و سالخوردگان مسلمانان در حال وقوع است، وجدان بشری را جریحه‌دار می‌کند. سازمان‌های بین‌المللی نیز در برابر این جنایات سکوت کرده‌اند.

رئیس جمهور در پایان با قدردانی از دولت پاکستان و نخست وزیر این کشور اظهار داشت: با وحدت، انسجام و همدلی، می‌توانیم به عزت و اقتدار امت اسلامی بیفزاییم و ملت‌هایمان را به جایگاهی برسانیم که دیگر نیازی به اتکا به بیگانگان نداشته باشند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی