تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
در گفت‌وگوی تلفنی نخست وزیر پاکستان با رئیس جمهور مطرح شد

ابراز خرسندی پزشکیان از توقف درگیری‌ها میان پاکستان و هند

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان در گفتگو با شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان از توقف درگیری‌ها و آغاز روند آتش‌بس میان پاکستان و هند ابراز خرسندی کرد.

کد خبر: ۱۸۴۳۷۱
۲۱:۵۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴

ابراز خرسندی پزشکیان از توقف درگیری‌ها میان پاکستان و هند

دیدارنیوز: نخست‌وزیر پاکستان در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور کشورمان، با قدردانی از تلاش‌های مؤثر جمهوری اسلامی ایران در کاهش تنش‌ها میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو، بر حل‌وفصل اختلافات از طریق گفت‌و‌گو و راه‌حل‌های سیاسی تأکید کرد.

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان عصر امروز شنبه در تماس تلفنی با مسعود پزشکیان، از تلاش‌های خیرخواهانه، دلسوزانه و برادرانه جمهوری اسلامی ایران در زمینه رفع سوءتفاهمات و زمینه‌سازی برای برقراری آتش‌بس میان پاکستان و هند، صمیمانه قدردانی کرد.

نخست‌وزیر پاکستان با تمجید از سفر اخیر وزیر امور خارجه کشورمان به اسلام‌آباد و ابتکار ایران در ارائه پیشنهاد آتش‌بس، این اقدام را گامی مؤثر و سازنده در مسیر کاهش تنش‌ها ارزیابی کرد.

شهباز شریف با مروری بر تحولات اخیر در روابط دوجانبه پاکستان و هند از تبادل آتش تا استقرار آتش‌بس تصریح کرد: در طول دهه‌های گذشته، سه جنگ میان دو کشور روی داده است، اما هیچ‌یک از این درگیری‌ها نتوانسته‌اند مشکلات و مسایل اصلی میان دو ملت را برطرف سازند و ما معتقدیم بحران‌هایی نظیر مسئله کشمیر، پدیده تروریسم و دیگر موارد اختلافی میان پاکستان و هند، صرفاً از طریق گفت‌و‌گو و راه‌حل‌های سیاسی قابل حل‌وفصل هستند.

نخست وزیر پاکستان ضمن استقبال از کاهش تنش‌ها، استمرار آتش‌بس و برقراری صلح پایدار میان پاکستان و هند، بار دیگر از اهتمام و نقش فعال دکتر پزشکیان در ایجاد این روند مثبت قدردانی و ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک با سفر به تهران، در دیداری صمیمانه با رئیس‌جمهور کشورمان درباره موضوعات مورد علاقه مشترک و دیگر مسایل منطقه‌ای به گفت‌و‌گو و تبادل نظر بپردازد.

مسعود پزشکیان نیز در این تماس تلفنی با ابراز خرسندی از توقف درگیری‌ها و آغاز روند آتش‌بس میان پاکستان و هند، تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر این باور است که جنگ و خشونت نه‌تنها گرهی از مسایل نمی‌گشاید، بلکه درد و رنج ملت‌ها را مضاعف می‌کند و راه‌حل پایدار اختلافات، گفت‌و‌گو و تعامل است، نه درگیری و خون‌ریزی.

رئیس‌جمهور با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از استقرار صلح، ثبات و امنیت در منطقه، آمادگی تهران را برای هرگونه همکاری در راستای تقویت گفت‌و‌گو‌ها و تحکیم تعاملات میان پاکستان و هند، و همچنین میان ایران و پاکستان اعلام کرد.

پزشکیان با تأکید بر اینکه پدیده تروریسم یکی از چالش‌های اساسی منطقه به‌شمار می‌رود، تصریح کرد: مبارزه با این تهدید مشترک، نیازمند هم‌افزایی، هماهنگی و برادری میان کشور‌های منطقه است.

رئیس جمهور در پایان ضمن استقبال از سفر آتی نخست‌وزیر پاکستان به تهران، ابراز امیدواری کرد که این دیدار موجب تعمیق روابط دوجانبه و افزایش همکاری‌ها در زمینه‌های مورد علاقه مشترک شود.

ارسال نظرات