تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
در نشست خبری مشترک با پزشکیان مطرح شد

شریف: ایران حق دارد از انرژی هسته‌ای استفاده کند

شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان در نشست خبری مشترک با مسعود پزشکیان گفت: ایران حق دارد برای برنامه‌های صلح آمیز، از انرژی هسته‌ای استفاده کند.

کد خبر: ۱۸۸۱۰۸
۱۶:۲۳ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۴

شریف: ایران حق دارد از انرژی هسته‌ای استفاده کند

دیدارنیوز: نخست وزیر پاکستان با غیرقابل قبول دانستن اقدام اسرائیل در حمله به ایران تاکید کرد که ایران حق دارد برای برنامه‌های صلح آمیز، از انرژی هسته‌ای استفاده کند.

شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان در نشست خبری مشترک با مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان با خوشامدگویی به رئیس‌جمهور ایران، اظهار کرد: از طرف خود و مردم پاکستان اقدام اسرائیل در حمله به ایران را غیرقابل قبول دانسته و از ایران اعلام حمایت می‌کنیم. من از جانب مردم و دولت پاکستان شهادت فرماندهان نظامی ایران را تسلیت گفته و با مجروحان ابراز همدردی می‌کنم. در این جنگ رهبر معظم انقلاب اسلامی، رئیس‌جمهور و نیرو‌های مسلح ایران با شجاعت در مقابل اسرائیل مقاومت کرده و به آنها ضربه زدند. ایران حق دارد برای برنامه‌های صلح آمیز، از انرژی هسته‌ای استفاده کند.

وی ادامه داد: خوشحال هستم درباره روابط دو کشور گفت‌و‌گو‌های مفصلی داشتیم. امروز چندین تفاهم‌نامه امضاء کردیم و انتظار داریم به زودی این تفاهم‌نامه‌ها اجرایی شده تا حجم روابط دو کشور به ۱۰ میلیارد دلار برسد. ایران و پاکستان اهداف مشترک دارند. اگر در ایران کسی مورد هدف تروریستی قرار بگیرد، مثل این است که در پاکستان این اتفاق افتاده است. ما بر مبارزه با تروریسم تاکید داریم.

نخست وزیر پاکستان همچنین تاکید کرد: از تلاش‌های ایران بر حمایت از مردم غزه تشکر می‌کنم. جنایات زیادی در غزه در حال انجام است و مردم غزه در محاصره بوده و گرسنه هستند. از سایر کشور‌ها استدعا داریم که برای ایجاد آتش‌بس و صلح در غزه تلاش کنند. 

شریف در پایان خواستار حل مشکلات مردم کشمیر و استقلال این منطقه شد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر