تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
برای ابرشهری مثل تهران حریم قائل نیستند

چمران: افرادی در وزارت کشور، شهر‌ها را به جان هم انداختند

مهدی چمران، رییس شورای شهر تهران می‌گوید که افرادی در وزارت کشور بودند که نادانسته کار‌هایی کردند و شهر‌ها را به جان هم انداختند.

کد خبر: ۱۸۸۰۸۶
۱۱:۳۱ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۴

چمران: افرادی در وزارت کشور، شهر‌ها را به جان هم انداختند

دیدارنیوز: رییس شورای شهر تهران گفت: برای ابرشهری مثل تهران حریم قائل نیستند؛ افرادی در وزارت کشور بودند که نادانسته کار‌هایی کردند و شهر‌ها را به جان هم انداختند.

مهدی چمران پیش از جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران با اشاره به دستورات این جلسه اظهار کرد: امروز در صحن خزانه دار شورا به ارائه گزارشی در خصوص حساب‌های درآمد و هزینه شهرداری تهران در ماه‌های فروردین، اردیبهشت و خرداد سال ۱۴۰۴ خواهد پرداخت، مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران نیز در خصوص برنامه‌ها و اقدامات انجام شده، گزارش خواهد داد و در نهایت تعدادی پلاک ثبتی از حیث باغ و غیرباغ بودن در جلسه سیصد و چهل و ششم مورد بررسی اعضاء قرار گرفته و تعیین تکلیف خواهند شد.

وی با اشاره به نامه نصرتی - معاون وزیر کشور- به دیوان محاسبات درباره وضعیت واگن‌های مترو گفت: در خصوص آمدن واگن‌ها هم انتظار و امید و هم بیم داشتیم تا مشکلی به وجود نیاید؛ امیدواریم بتوانیم واگن‌ها را در اختیار بگیریم. البته نامه موضوع جدیدی نیست.

رییس شورای شهر تهران اضافه کرد: آنها برای حدود ۷۰۰ واگن برنامه ریزی کردند و ما اصرار داشتیم کار بیش از ۱۰۰۰ واگن انجام شود و اگر ارز تامین شود تا ۱۰۷۰ واگن هم می‌توانند تهیه کنند. گفته‌اند تا دی ماه ۳ رام واگن آماده می‌شود و به ایران می‌آید. بعد از ورود، در اینجا مونتاژ و سایر کار‌ها را در تهران برنامه ریزی می‌شود. امیدوارم یک واگن قطار داخلی هم به حمل و نقل ما اضافه شود.

وی درخصوص اجرا نکردن قانون شناسنامه فنی توسط شهرداری گفت: این مساله از دوره گذشته تاکنون اجرا نشده است. ان‌شاءالله دوباره می‌خواهیم لایحه را بیاوریم و پیگیری کنیم؛ اصولا شهرداران مناطق نمی‌توانند قانون شهرسازی را وضع کنند و در نهایت باید در شورای عالی معماری و شهرسازی کل کشور بررسی و اجرا شود.

چمران در ارتباط با تکلیف شهرداری در خصوص ناترازی آب بیان کرد: شهرداری تکلیف قانونی در این زمینه ندارند، اما همه مکلف به صرفه‌جویی هستیم؛ با این حال اقدامات شهرداری بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

به گفته وی، وزیر نیرو یک تفاهم نامه خیلی خوب برای مساله آب با شهردار تهران داشت که شهرداری از پساب‌ها برای بوستان‌ها استفاده کنند. شهردار تهران هم نسبت به این مساله راضی بود.

وی درباره وضعیت حریم پایتخت گفت: برای ابرشهری مثل تهران حریم قائل نیستند؛ قانونی هم قبلا تصویب شده بود که دیگر اجرا نشد. باتوجه به جلسه‌ای که در مجلس داشتیم قرار شد این مساله بررسی و اصلاح شود؛ افرادی در وزارت کشور بودند که نادانسته کار‌هایی کردند و شهر‌ها را به جان هم انداختند. ما به شدت از تجاوز به حریم جلوگیری و با فرمانداران هم صحبت کردیم؛ آنها هم دلسوز هستند، اما امیدوارم بتوانیم مشکل حریم را از طریق مجلس مشکل را حل کنیم.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به مصوبه اخیر شورای شهر در شرایط بحرانی و تراکم ساختمان‌ها، گفت: دو صفحه مصوبه در خصوص تراکم داشتیم؛ تعداد ۵۰ پلاک از دو میلیون پلاک کمیسیون ماده ۵ در تهران ۵۰ درصد تراکم دریافت می‌کنند که بتوانند خانه‌های خود را بازسازی کنند. یا مالکان ملک خود را می‌سازند یا به شهرداری اعلام می‌کنند که این ساخت و ساز با کمک سازندگان صورت بگیرد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها