تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
اظهارات بحث‌برانگیز نخست وزیر اسرائیل برای جلب حمایت جهانی و برخی ادعاهای داخلی که بهانه را به او می‌دهد!

ادعای عجیب نتانیاهو؛ ایران می‌خواهد با بمب اتم اسرائیل را از بین ببرد

در حالی که برخی تندروهای داخلی در رسانه‌ها شعار جنگ و نابودی را می‌دهند و هزینه‌های زیادی برای کشورمان می‌سازند، نتانیاهو مدعی شده که ایران می‌خواهد با بمب اتم این رژیم را از بین ببرد.

کد خبر: ۱۸۷۰۹۳
۱۵:۵۹ - ۲۲ تير ۱۴۰۴

ادعای عجیب نتانیاهو؛ ایران می‌خواهد با بمب اتم اسرائیل را از بین ببرد

دیدارنیوز: بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل روز شنبه در مصاحبه‌ای از پیش ضبط‌شده با برنامه «زندگی، آزادی و لوین» (Life, Liberty, and Levin) در شبکه فاکس نیوز که به میزبانی مارک لوین انجام شد، ادعا کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی «پس از سقوط حزب‌الله و فروپاشی محور، به سرعت به سمت تسلیح اورانیوم غنی‌شده رفت.»

نتانیاهو مدعی شد: «ما متوجه این اقدام شدیم و به این نتیجه رسیدیم که ظرف یک سال به بمب اتم دست خواهند یافت و از آن استفاده خواهند کرد. برخلاف دیگر قدرت‌های هسته‌ای، آنها واقعاً از آن استفاده خواهند کرد و ما را از بین خواهند برد.»

اظهارات نتانیاهو در شرایطی عنوان شد که مهدی محمدی، مشاور راهبردی رئیس مجلس ایران، محمدباقر قالیباف روز شنبه تصویری را در استوری اینستاگرام خود منتشر کرد که دو قارچ اتمی (مربوط به انفجار هسته‌ای) و آثار تخریب هسته‌ای را در سراسر اسرائیل نشان می‌داد.

البته محمدی سپس اعلام کرد که تصویر حمله اتمی به اسرائیل توسط ادمین صفحه او منتشر شده و خود او اعتقادی به بازدارندگی سلاح اتمی ندارد.

ادعای عجیب نتانیاهو؛ ایران می‌خواهد با بمب اتم اسرائیل را از بین ببرد

استوری مهدی محمدی در اینستاگرام

نخست وزیر اسرائیل در گفتگوی خود با فاکس‌نیوز توضیح داد که نامگذاری عملیات نظامی علیه ایران با رجوع به تورات انجام شده است. او یادآور شد که در کتاب مقدس یهودیان آمده است که مردم اسرائیل همچون شیران به پا می‌خیزند و می‌غرند.

او جنگ با ایران را اجتناب‌ناپذیر توصیف کرد و ادعا کرد: «ایران برای توسعه سلاح‌های هسته‌ای عجله داشت و قادر بودند که ظرف یکسال به آن دست پیدا کنند. آنها همچنین در حال توسعه شتابان ده‌ها هزار موشک بالستیک بودند که هر یک با وزن یک تن و سرعت ۸ ماخ، ۸ برابر سرعت صوت پایین می‌آمدند؛ شبیه اتوبوسی مملو از مواد منفجره و توان تخریبی باورنکردنی.»

نتانیاهو در ادامه ادعاهای خود افزود: «ما باید حمله می‌کردیم، حمله شبیه برداشتن دو غده سرطانی بود؛ البته سرطان قابل بازگشت است، اما اگر اقدامی نمی‌کردیم به قیمت جانمان تمام می‌شد.»

نخست وزیر اسرائیل تصریح کرد: «اگر در این مقطع زمانی اقدام نمی‌کردیم احتمالا دیگر ممکن شدنی نبود.»

او با یادآوری ترور شماری از دانشمندان هسته‌ای ایران و انجام «انوع و اقسام اختلال‌ها»، تاکید کرد که اقدام نظامی اسرائیل، برنامه هسته‌ای ایران را دچار تاخیر کرده است.

نتانیاهو سپس با ادعای تضعیف نیرو‌های نیابتی ایران توسط اسرائیل تاکید کرد که اقدام ما در مورد برنامه‌های هسته‌ای و موشکی ایران تمام نشده است.

او ابراز امیدواری کرد که در نبود «اقدام‌های مخرب ایران» در منطقه، خاورمیانه دوره درخشانی از صلح و همکاری گسترده اسرائیل و کشور‌های عربی را در زمینه‌های انرژی، فناوری و اقتصاد تجربه کند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
کرامت سلیمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
0
0
مطمئن باشید اگر اقای مهدی محمدی برایشان امکان ازادی بیان کامل وجود داشت صراحتا اعلام می کردند که سلاح هسته ای مطلقا وجود خارجی ندارد.


یک سوال اساسی:


چه کسی اقای مهدی محمدی را وادار کرد که استوری شان را حذف کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


و سوال اساسی دیگر:

چرا باید این استوری حذف میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و مهمترین سوال :

چه کسانی و یا چه کشورهایی از افشای دروغ بودن سلاح هسته ای و خیالی بودن ان وحشت دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر