تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جلسه هیات امنای حساب پیشرفت و عدالت

عارف: کسب‌وکار‌های آسیب‌دیده از حمله اسرائیل در اولویت باشند

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور گفت: راهبرد دولت تداوم و تقویت پرداخت تسهیلات خرد برای اشتغال پایدار است که در این راستا باید کسب و کار‌های آسیب‌دیده از حمله رژیم صهیونیستی در اولویت قرار گیرند.

کد خبر: ۱۸۶۵۴۷
۱۶:۵۷ - ۱۰ تير ۱۴۰۴

عارف: کسب‌وکار‌های آسیب‌دیده از حمله اسرائیل در اولویت باشند

دیدارنیوز: معاون اول رئیس‌جمهور تاکید کرد: راهبرد دولت تداوم و تقویت پرداخت تسهیلات خرد برای اشتغال پایدار است که در این راستا باید کسب و کار‌های آسیب دیده از حمله رژیم صهیونیستی در اولویت قرار گیرند.

محمدرضا عارف در جلسه هیات امنای حساب پیشرفت و عدالت با بیان اینکه توجه به ایجاد اشتغال در مناطق محروم کشور اولویت اصلی دولت است، اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی ذیربط باید نهایت دقت را در مصرف منابع کشور داشته باشند که خوشبختانه معاونت توسعه روستایی و نهاد‌های حمایتی تجربه خوبی در این زمینه دارند.

وی با قدردانی از عملکرد نهاد‌های عمومی از جمله کمیته امداد امام خمینی (ره) در اشتغال زایی و توجه به اقشار محروم تصریح کرد: باید دستگاه‌های دولتی و غیردولتی، اقتصاد گردشگری، دیجیتال و دریامحور را نیز با سازوکار‌های مشخص مرتبط با دستگاه خود برای افزایش تولید ناخالص داخلی در دستور کار قرار دهند.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تخصیص منابع هم راستا با سیاست‌های اشتغال و کارآفرینی دولت انجام شود، ادامه داد: مبنای ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها در مصرف منابع حمایتی، ایجاد اشتغال پایدار و آموزش حرفه‌ای است.

عارف بیان کرد: راهبرد دولت تداوم و تقویت پرداخت تسهیلات خرد برای اشتغال پایدار است که در این راستا باید کسب و کار‌های آسیب‌دیده از حمله رژیم صهیونیستی در اولویت قرار گیرند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت تخصیص منابع کشور و بانک‌ها در راستای اشتغالزایی، سرمایه ثابت و سرمایه در گردش بنگاه‌های خرد و متوسط، افزود: مشاغل خانگی و بنگاه‌های کوچک و متوسط نقش مهمی در کاهش نرخ بیکاری دارند که ضرورت دارد بانک‌ها با توجه به خوشنامی و رابطه خوب نهاد‌های عمومی و انقلابی با مردم در راستای تخصیص اعتبارات و تسهیلات لازم به این بخش‌ها حرکت کنند.

وی با تاکید بر تسهیل حضور و ورود مردم، بخش خصوصی و نهاد‌های عمومی در مدیریت اقتصادی کشور تصریح کرد: وظیفه دولت و بخش‌های حاکمیتی نظارت و تسهیل امور و نه تصدی‌گری است و باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که بخش‌های غیردولتی بتوانند منابع خود را برای پیشرفت و توسعه کشور وارد چرخه اقتصادی کنند.

در این جلسه که وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و ارتباطات و فناوری اطلاعات، رییس کل بانک مرکزی، دبیر هیات دولت، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، معاون روستایی و مناطق محروم رییس جمهور، رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، دستورالعمل اجرایی تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کشور به تصویب رسید و سهم نهاد‌های مختلف اجرایی از محل منابع تسهیلات تکلیفی این بخش مشخص شد.

همچنین مقرر شد، سه حوزه اقتصاد گردشگری، دیجیتال و دریا محور در نظام توزیع منابع تبصره ۱۵ قانون بودجه سال جاری و تدوین مقررات مربوط لحاظ گردد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی