تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
رویترز به نقل از دیپلمات‌ها ادعا کرد

رایزنی‌های تلفنی عراقچی و ویتکاف

در بحبوحه جنگ میان ایران و اسرائیل، رویترز به نقل از دیپلمات‌ها ادعا کرد که عراقچی و ویتکاف، وزیر امور خارجه ایران و نماینده رئیس جمهوری آمریکا در این هفته چند بار تلفنی گفت‌و‌گو کرده‌اند.

کد خبر: ۱۸۶۰۲۹
۲۰:۳۲ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۴

رایزنی‌های تلفنی عراقچی و ویتکاف

دیدارنیوز: خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلمات‌ها ادعا کرد که وزیر امور خارجه ایران و نماینده رئیس جمهوری آمریکا در این هفته چند بار تلفنی گفت‌و‌گو کرده‌اند.

این دیپلمات‌ها که خواسته‌اند نامشان ذکر نشود گفته‌اند که سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده که تهران تا زمان توقف حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به مذاکرات باز نخواهد گشت.

این دیپلمات‌ها ادعا کرده‌اند که گفت‌و‌گو‌های عراقچی و «استیو ویتکاف» همچنین شامل بحث کوتاهی درباره پیشنهاد تاسیس یک کنسرسیوم منطقه‌ای برای غنی سازی اورانیوم در خارج از ایران بوده است.

رویترز به نقل از «یک دیپلمات منطقه‌ای نزدیک به تهران» ادعا کرد: عراقچی به ویتکاف گفته که در صورت فشار واشنگتن به اسرائیل برای پایان جنگ «ایران ممکن است در موضوع هسته‌ای انعطاف نشان دهد.» یک دیپلمات اروپایی نیز گفته عراقچی در گفت‌و‌گو با ویتکاف خاطرنشان کرده که ایران آماده بازگشت به مذاکرات هسته‌ای است، اما در صورت ادامه حملات تجاوزکارانه اسرائیل این کار امکان‌پذیر نیست. 

بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی اسرائیل به تهران و تعدادی از شهر‌های کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند. به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله. جمهوری اسلامی ایران جمعه شب و در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را با شلیک ده‌ها فروند موشک به سمت سرزمین‎‌های اشغالی آغاز کرد. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز پنجشنبه از آغاز دور جدید حملات ترکیبی موشکی-پهپادی علیه اهداف نظامی و مراکز صنعتی وابسته به صنعت نظامی رژیم صهیونیستی در شهر‌های حیفا و تل آویو خبر داد.

در پی اظهارات گستاخانه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا درباره تسلیم جمهوری اسلامی ایران، آیت‌الله خامنه‌ای، فرمانده معظم کل قوا روز چهارشنبه ۲۸ خرداد ماه تاکید کردند: ملت ایران در مقابل جنگ تحمیلی محکم می‌ایستد همان‌گونه که در مقابل صلح تحمیلی نیز محکم خواهد ایستاد و این ملت در مقابل تحمیل، تسلیم هیچکس نخواهد شد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر